Antena Meniu Search
x

Un artist de circ din Rusia a fost atacat de un leu în timpul unui spectacol, în faţa copiilor terifiaţi

Un artist de circ din Rusia a trecut prin momente cumplite la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a fost atacat de un leu în timpul unui spectacol.

de Redactia Observator

la 26.05.2021, 08:47

Leul care şi-a atacat dresorul, în Rusia, retras din spectacolele de circ
Artistul de circ din Rusia s-a ales cu răni grave în urma atacului - Metro Online
  • Artistul de circ a suferit răni grave în urma atacului.

Maxim Orlov a făcut parte dintr-o echipă de artişti de circ ce a susţinut un spectacol în localitatea Moşkovo, din regiunea Novosibirsk. 

Conform Metro Online, sute de persoane, în majoritate copii, au asistat la spectacolul respectiv, iar Maxim Orlov, specializat în dresura de animale, trebuia să susţină un moment de dresură a doi lei, Vega şi Santa.

Totuşi, încă din startul momentului, Maxim Orlov a fost atacat, de două ori, de Vega şi s-a ales cu răni grave la picior şi la braţ. Dresorul a fost transportat de urgenţă la spital, iar medicii au stabilit că are nevoie de timp îndelungat pentru recuperare, însă rănile nu i-au pus viaţa în pericol.

Leul care şi-a atacat dresorul, retras din spectacolele de circ

Pe acelaşi subiect

Artistul de circ a avut puterea să transmită un mesaj de pe patul de spital. Acesta a precizat că un astfel de incident este extrem de rar în lumea circului. Orlov a pus incidentul pe seama faptului că Vega a ajuns la maturitate, dar şi pe faptul că artiştii nu au putut susţine spectacole pe perioada pandemiei de coronavirus, astfel că relaţiile dintre ei şi animale s-au alterat.

Vega nu mai este implicat în spectacole de circ, după atacul de la sfârşitul săptămânii trecute, urmând ca el să fie predat unei grădini zoologice, la schimb cu un pui de leu care să poată să-i ia locul, pe parcurs, în spectacolele de circ.

O femeie însărcinată a suferit un atac de panică în urma incidentului în care a fost implicat dresorul Maxim Orlov.

Înregistrarea video a atacului asupra artistului de circ poate fi vizionată AICI.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » Un artist de circ din Rusia a fost atacat de un leu în timpul unui spectacol, în faţa copiilor terifiaţi