Antena Meniu Search
x
LIVE

O mamă de 28 de ani, acuzată că şi-a ucis doi bebeluşi. Trupurile micuţilor erau ascunse în diferite locuri din casă. Franţuzoaica mai are doi copii

O mamă de 28 de ani este bănuită că şi-a ucis doi bebeluşi. Femeia care este acuzată de crimă voluntară urmează să fie supusă unui examen psihiatric.

De Monica Palade la 05.06.2023, 16:38
O mamă de 28 de ani, acuzată că şi-a ucis doi bebeluşi. Trupurile micuţilor erau ascunse în diferite locuri din casa. Franţuzoaica mai are doi copii - Shutterstock

Perchezițiile făcute în casa ei din Bû, Eure-et-Loir, Franţa, au scos la iveală cadavrele micuţilor ascunse în locuri diferite, a anunțat luni procurorul din Chartres, Frédéric Chevalier.

Şi-a ucis bebeluşii şi i-a ascuns în casă 

Este în desfășurare o expertiză psihiatrică”, a spus Frédéric Chevallier, adăugând că ancheta încredințată jandarmeriei a urmărit „înțelegerea motivațiilor” tinerei, care mai are doi copii, de 3 și 9 ani.

Potrivit procuraturii, pe 19 aprilie, femeia a mers la camera de urgență ginecologică a spitalului Dreux (Eure-et-Loir), din cauza sângerării. Ea le-a spus medicilor că a avut un avort spontan după două luni de sarcină. Cu toate acestea, informațiile din dosarul ei medical au indicat că nașterea ei era programată pentru luna mai.

Pe acelaşi subiect

Neconvins de explicatiile sale, echipa medicala a anuntat jandarmeria. La o primă percheziție din 19 aprilie, jandarmii au descoperit cadavrul unui prim nou-născut, într-o pungă de plastic ascunsă lângă pompa piscinei. Tânăra le-a explicat apoi anchetatorilor, conform acuzării, că a născut acasă și că i-a pus un prosop pe fața bebelușului, pentru ca iubitul ei să nu o audă plângând.

În cadrul unei a doua audieri, tânăra a mărturisit că i-a ascuns o altă sarcină partenerului său, născând acasă în noiembrie 2021. Bebelușul nu respira, le-a spus ea jandarmilor. O nouă căutare a scos la iveală un al doilea cadavru, pus într-o pilotă și ascuns în garaj, la optsprezece luni după naștere, scrie Le Parisien.

Audiat ca martor, partenerul s-a declarat „uimit” de faptele femeii. „El abia a aflat. În acest stadiu, nu putem considera că el este altceva decât o victimă”, a spus magistratul, adăugând că bărbatul a avut totuși îndoieli cu privire la eventualele sarcini ale iubitei sale.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » O mamă de 28 de ani, acuzată că şi-a ucis doi bebeluşi. Trupurile micuţilor erau ascunse în diferite locuri din casă. Franţuzoaica mai are doi copii