Antena Meniu Search
x

"Apelul de care se tem toţi părinţii din lume". Tânără de 20 de ani, în stare critică la spital după ce a căzut sub un tren în mers, în SUA

O tânără de 20 de ani a ajuns în stare critică la spital, după ce a alunecat şi a căzut de pe peron sub un tren, în Boston, Massachusetts.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 08.02.2023, 12:40

Ava Harlow
Tânără de 20 de ani, în stare critică la spital după ce a căzut sub un tren în mers, în SUA - Twitter/Boston Fire; Facebook / Ava Harlow

Ava Harlow, în vârstă de 20 de ani, din Amesbury, era în vizită la prieteni când a avut loc cumplitul accident, pe 27 ianuarie. În momentul incidentului, trenul părăsea gara centrală BU, potrivit CBS News Boston.

Tânăra de 20 de ani a ajuns în stare gravă la spital

Poliția Massachusetts Bay Transportation Authority (MBTA) a spus că tânăra ar fi bătut în geamul vagonului pentru a-şi atenţiona prietenii să coboare din tren. Într-o clipă de neatenţie şi-a pierdut echilibrul, a alunecat şi a căzut sub tren. A fost dusă de urgenţă la un spital din Brigham în stare critică, după ce a fost scoasă de pomperi de pe şine.

Ava a fost intubată şi i s-au adminsitrat 7 medicamente diferite, după ce a fost internată la Terapie Intensivă; încă era dificil de spus la acel moment dacă va trăi”, a declarat tatăl ei, Andrew Harlow pentru CBS.

Pe acelaşi subiect

Deși nu mai este considerată a fi în stare critică, recuperarea va fi grea. A trebuit să-i fie amputat un picior sub genunchi, celălalt picior fiind rupt. Craniul tinerei de 20 de ani a fost, de asemenea, fracturat, brațul ei rupt și pelvisul zdrobit și a avut nevoie de cusături în zona feţei.

Vreau să știu cine a fost tipul care i-a legat garoul. Vreau să știu cine a resuscitat-o prima dată, apoi a doua oară. Sunt doar recunoscător şi vreau să le mulţumesc”, a adăugat tatăl, potrivit The Independent.

El a declarat pentru presă că fiica lui studiază Dreptul la Universitatea de Stat Bridgewater.

Richard Sullivan, un purtător de cuvânt al poliției de tranzit MBTA, a declarat pentru The Boston Herald că incidentul a avut loc în jurul orei 23:30 pe 27 ianuarie. Tatăl a spus că a fost anunțat despre accident în jurul orei 3 dimineața a doua zi. A primit acel „temut apel telefonic de la 3 dimineața de care se tem toți părinții din lume”, deoarece a fost anunțat despre incident de fosta lui soție.

Tatăl fetei susţine că nenorocirea putea fi evitată

MBTA a spus că accidentul „nu pare să fie rezultatul vreunei defecțiuni mecanice sau ale angajaților MBTA”, a raportat Daily News of Newburyport. Totuşi, tatăl a declarat că şi-a angajat un avocat şi susţine că incidentul putea fi prevenit.

Au oglinzi, au claxoane. Ar fi trebuit să anunţe înainte de a porni deplasarea. Mecanicul de locomotivă ar fi putut vedea că ea lovea în geam şi să nu plece de pe peron”, a spus el.

Doi dintre prietenii tinerei nu știau că grupul lor a ieşit din tren.„În timp ce trenul ieșea din gară, victima bătea la fereastra vagonului în încercarea de a atrage atenția prietenilor ei”, a spus domnul Sullivan pentru ziar. „Făcând acest lucru, victima a făcut un pas în direcția de deplasare și și-a pierdut echilibrul căzând sub vagon. În numele Poliției de Tranzit și al MBTA, cu toții ne rugăm pentru sănătatea și recuperarea victimei”.

Știe ce se întâmplă, conştientizează, a spus el, adăugând că este o fată „foarte muncitoare... dură, inteligentă, rezistentă” și că „își va atinge potențialul maxim”, a declarat în final tatăl. „Nu pot vorbi pentru fosta mea soție, cu excepția faptului că este complet îngrozită și este atât de multă durere și neîncredere în tot ce s-a întâmplat, a concluzionat el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » "Apelul de care se tem toţi părinţii din lume". Tânără de 20 de ani, în stare critică la spital după ce a căzut sub un tren în mers, în SUA