Antena Meniu Search
x

”Ar fi luptat până la ultima suflare”. Model găsit mort și fără răni pe corp. Trei bărbați i-au abandonat cadavrul în fața unui spital din SUA

Moarte învăluită în mister, în SUA. Trupul lipsit de viață al unei tinere de 24 de ani, model, a fost aruncat de bărbați mascați în fața unui spital din Los Angeles, în urmă cu o săptămână, iar anchetatorii nu au aflat nici până la această oră cum a murit ea.

de Redactia Observator

la 21.11.2021, 17:44

Oficialii sunt încă derutați de moartea misterioasă a modelului Christy Giles, al cărei cadavru a fost găsit fără răni, mai ales după ce mama ei a declarat că fata ar fi luptat feroce cu orice atacator.

Christy a fost găsită moartă în afara spitalului din Culver City, Los Angeles, pe 13 noiembrie.

Vorbind în exclusivitate pentru The Sun, mama tinerei de 24 de ani, Dusty Giles, crede că fiica ei și prietena ei Hilda Marcela Cabrales-Arzola, în vârstă de 26 de ani, nu au ajuns niciodată la petrecerea la care se îndreptau pentru că au fost drogate și agresate sexual.

Mama modelului crede că fata de 23 de ani a fost drogată și abuzată sexual

Pe acelaşi subiect

„Fiica mea este fiica unui ofițer de poliție militară, tatăl ei Leslie a servit în Irak. Fiicele mele au fost învățate cum să omoare o persoană cu un pix. Fiica mea s-ar fi luptat ca naiba și, din înțelesul meu, vorbind cu medicul și asistenta de la urgențe, nu au văzut vânătăi vizibile, zgârieturi sau vreun indiciu al unei altercații”, a spus mama tinerei.

Tânără găsită moartă, fără răni pe corp, după ce a fost aruncată de trei bărbați în fața unui spital din SUA

Instagram / christygilesx/Profimedia Images

Cele două femei au fost la petrecere vineri seara la Soho House din West Hollywood, înainte de a fi invitate la o petrecere în Hollywood Hills de un bărbat pe care Hilda îl cunoștea.

Potrivit familiei lui Christy, imaginile CCTV arată că ea a fost aruncată în fața spitalului în jurul orei 17.00 de trei bărbați în negru și cu bandane care conduceau o mașină cu plăcuțele de înmatriculare îndepărtate.

Prietena modelului e în stare gravă la spital

Doar două ore mai târziu, Hilda a fost descoperită la un spital din West LA în stare critică.

„Singura modalitate prin care acești bărbați ar fi reuțit să le țină pe fiica mea și pe Hilda timp de peste 10 ore ar fi fost să le dea droguri, poate să le țină legate”, a spus Dusty.

Familia lui Christy a spus că rapoartele toxicologice au arătat că a fost găsită heroină în sistemul Hildei, dar încă așteaptă rezultatele raportului toxicologic al modelului și testul pentru viol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » ”Ar fi luptat până la ultima suflare”. Model găsit mort și fără răni pe corp. Trei bărbați i-au abandonat cadavrul în fața unui spital din SUA