Antena Meniu Search
x

Foto ''Ăsta este băiatul meu!'' Un tată i-a transmis fiului ucigaș că este ''mândru'' de fotografia făcută din închisoare, în Anglia

Tatăl unui ucigaș adolescent, care și-a împuşcat inamicul cu o pușcă, este foarte mândru şi se laudă cu poza făcută în închisoare de fiul său.

de Redactia Observator

la 03.11.2021, 22:28

Un tată i-a transmis fiului ucigaș că este ''mândru'' de fotografia făcută din închisoare
Un tată i-a transmis fiului ucigaș că este ''mândru'' de fotografia făcută din închisoare - Facebook

Taylor Meanley, în vârstă de 17 ani, din Mexborough, South Yorkshire, a fost condamnat la cel puțin 27 de ani după gratii pentru că l-a împușcat în gât pe un membru al unei bande rivale, Lewis Williams, în timpul unui asasinat, la începutul acestui an. De asemenea, va executa o pedeapsă concomitentă de 13 ani pentru deținerea unei arme de foc cu intenția de a pune viața cuiva în pericol.

În timp ce aștepta să fie condamnat, Meanley a distribuit pe Facebook o poză cu el însuși cu descrierea: ''Doar o fotografie din închisoare cu mine''. Scriind la postarea fiului său, tatăl Mike Meanley a spus că este ''atât de mândru''.

Familia victimei este devastată şi susţine că viaţa nu mai este la fel după tragicul incident

Taylor Meanley stătea pe scaunul pasagerului a unui Jaguar albastru când a tras cu pușca care l-a ucis pe Lewis Williams în Mexborough, pe 11 ianuarie 2021. Williams a fost vizat din cauza legăturilor sale cu o bandă din Yorkshire cunoscută sub numele de ''Pitsmoor Shotta Boys''. Procurorii au descris acțiunile lui Meanley ca pe o ''execuție planificată''. Mașina a fost găsită mai târziu arsă. Victima a suferit răni la gât și piept și a fost declarat decedat la fața locului.

Pe acelaşi subiect

Mama lui Williams, Sandra, a spus că familia a fost ''total distrusă'' de dispariţia fiului lor: ''A pierde un copil este ceva prin care niciun părinte nu ar trebui să treacă - mă simt pierdută și ca și cum o parte din mine ar lipsi. Nu știu cum voi reuși vreodată să repar asta''.

Detectivul șef James Axe, de la poliția din South Yorkshire, a declarat: ''Aș dori să ofer condoleanțe familiei lui Lewis și să le mulțumesc pentru sprijinul lor continuu pe parcursul acestor proceduri. Sper că sentințele pronunțate de judecător vor ajuta să le ofere un oarecare confort''.

Inculpatul a spus că tot ceea ce voia era să sperie victima şi nu credea că glonţul îl va atinge. Oamenii legii sunt de altă părere şi susţin că acţiunile au fost întreprinse cu sânge rece, potrivit Daily Mail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » ''Ăsta este băiatul meu!'' Un tată i-a transmis fiului ucigaș că este ''mândru'' de fotografia făcută din închisoare, în Anglia