Antena Meniu Search
x

Atac șocant cu o macetă, pe o stradă din Liverpool. Mai multe persoane au fost rănite: „A fugit spre noi cu tăieturi la nivelul brațului"

Un bărbat a fost arestat după ce mai multe persoane au fost atacate cu o macetă și au fost transportate la spital pentru tratarea rănilor, în timp ce polițiștii continuă cercetările la fața locului.

de Maria Dogaru

la 12.08.2022, 14:09

Poliția din Merseyside a fost chemată pe o stradă din Anfield, Liverpool, pentru a afla informații despre un bărbat care amenința oamenii pe stradă în timp de avea o macetă în mână, relatează Mirror.

Mai multe dintre victime au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost duse la spital, însă nimeni nu a suferit răni grave, care le-ar fi putut pune viața în pericol. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Am traversat drumul și a trecut pe lângă noi. Aproximativ 20 de secunde mai târziu, un tip mai tânăr a fugit spre noi cu tăieturi la nivelul brațului. Apoi l-am văzut pe atacator mergând pe stradă până a intrat într-o casă. Am fost șocat, nu te-ai aștepta niciodată să te întâlnești față în față cu așa ceva, a declarat un martor. 

Pe acelaşi subiect

Un bărbat suspect, care este din zona unde s-a produs incidentul, a fost reținut la scurt timp mai târziu în Stanley Park. Ulterior, a fost arestat pentru audieri. 

Se crede că suspectul are probleme de sănătate mintală

 „Deși ancheta este într-un stadiu foarte incipient, acest incident nu este legat de un atac terorist și se crede că suspectul are probleme de sănătate mintală”, a declarat un purtător de cuvânt.

Acest incident va fi traumatizant pentru cei atacați, precum și pentru cei care au fost martori și le vom oferi sprijinul nostru deplin. Înțeleg că circumstanțele sunt șocante și pentru comunitatea mai largă din Anfield. Din fericire, ofițerii au intervenit rapid, au arestat un suspect și au pus capăt incidentului.  Deși nu credem că altcineva a fost responsabil, în următoarele zile vor fi dislocați ofițeri suplimentari în patrule de mare vizibilitate în zona Anfield, pentru a asigura siguranța oamenilor”, a declarat detectivul Cath Cummings.

Ancheta este în curs de desfășurare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Atac șocant cu o macetă, pe o stradă din Liverpool. Mai multe persoane au fost rănite: „A fugit spre noi cu tăieturi la nivelul brațului"