Antena Meniu Search
x

Aterizare de urgență după ce o femeie s-a prefăcut că naște, în Spania. 27 de pasageri au luat-o la fugă

Aproape 30 de persoane au fugit fără acordul autorităților dintr-un avion pe un aeroport din Barcelona, după ce acesta a efectuat o aterizare de urgență pentru o femeie care s-a prefăcut că este în travaliu.

de Redactia Observator

la 07.12.2022, 22:39

27 de pasageri au luat-o la fugă
Aterizare de urgență după ce o femeie s-a prefăcut că naște, în Spania. 27 de pasageri au luat-o la fugă - Shutterstock

Un zbor al companiei Pegasus Airlines de la Casablanca, Maroc, la Istanbul avea 228 de pasageri la bord, când echipajul a cerut o aterizare de urgență, deoarece o femeie părea să fie în travaliu. Avionul a aterizat pe aeroportul Josep Tarradellas Barcelona-El Prat și, în timp ce așa-zisa femeie însărcinată era evacuată din avion, 27 de pasageri au ieșit din avion fără autorizație și „au încercat să fugă”, au spus oficialii, relatează Mirror.

Femeia a fost reținută pentru tulburarea ordinii publice

Poliția a oprit 13 persoane, dar 14 sunt încă pe fugă. Cinci dintre cei 13 pasageri care au fost prinși de poliție au fost de acord să se urce înapoi în avion și să continue spre Istanbul. Biroul guvernului spaniol nu a divulgat naționalitățile pasagerilor care au fugit, dar se crede că toți erau migranți. Femeia a fost reținută sub acuzația de tulburare publică după ce medicii de la un spital au ajuns la concluzia că, deși este însărcinată, nu era pe cale să nască.

Un eveniment asemănător a avut loc cu un an în urmă când un grup de pasageri a făcut același lucru. Un avion care se îndrepta de la Casablanca la Istanbul a aterizat de urgență în Mallorca sub forma unor pretexte false când un grup de oameni a fugit din avion pe pistă. 12 dintre ei au fost arestați, în timp ce alți 12 au evadat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » Aterizare de urgență după ce o femeie s-a prefăcut că naște, în Spania. 27 de pasageri au luat-o la fugă