Antena Meniu Search
x

Au crezut că au dat peste un cadavru în pădure şi au izolat locul crimei 31 de ore. Descoperirea neaşteptată făcută de poliţiştii britanici la analiza corpului inert

Se întâmplă şi la case mai mari. Polițiştii au închis un drum timp de 31 de ore pentru a investiga o crimă, după ce s-a au primit o sesizare cu privire la un cadavru aflat într-o pădure.

de Redactia Observator

la 21.10.2023, 16:00

Au crezut că au dat peste un cadavru în pădure şi au izolat locul crimei 31 de ore. Descoperirea neaşteptată făcută de poliţiştii britanici la analiza corpului inert - Shutterstock

Oamenii legii s-au apucat de căutări şi într-un final au descoperit trupul inert, care de fapt aparţinea unei păpuşi gonflabile.

Cadavrul din pădure

Ofițerii din Warwickshire au anunţat că au constatat „cu mare ușurare” că mâna și piciorul care au fost observate într-un tufiș s-au dovedit a fi ale unei păpuși, scrie The Independent. Poliția a precizat că a urmat întocmai procedura şi a izolat perimetru timp de 31 de ore până când situaţia a fost clarificată. Chiar şi un medic legist a fost trimis în pădurea de lângă Kineton. Într-un final, panica a fost dată doar de o păpuşă gonflabilă „în mărime naturală cu caracteristici foarte realiste”.

„Un localnic a văzut piciorul și mâna unei femei ieșind dintr-un tufiș și a sunat la poliție, crezând că era un cadavru. Poliția a crezut că se află în fața unui caz de crimă. În zonă au fost trimise dube criminalistice, iar ofițerii au izolat zona și au păzit drumul, în timp ce anchetatorii au căutat indicii”, a declarat o sursă apropiată anchetei.

Un purtător de cuvânt al Poliției din Warwickshire a declarat: „Putem anunța cu mare ușurare că patologul a stabilit că piciorul și mâna din tufiș aparțineau de fapt unei păpuși în mărime naturală. Mulțumim persoanei care ne-a sesizat - apelul a fost făcut cu bună-credință - și, de asemenea, mulțumim localnicilor pentru răbdarea de care au avut-o în timp ce am investigat cazul”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Au crezut că au dat peste un cadavru în pădure şi au izolat locul crimei 31 de ore. Descoperirea neaşteptată făcută de poliţiştii britanici la analiza corpului inert