Antena Meniu Search
x

Criminali la doar 12 și 17 ani. Doi tineri din SUA, arestați după ce au omorât cu brutalitate 3 adolescenți: "Le-au luat viaţa fără să stea pe gânduri"

Doi tineri, în vârstă de 12 şi 17 ani, din Florida sunt acuzaţi de crimă cu premeditare după ce au ucis cu sânge rece 3 adolescenţi, luna trecută. Cei doi erau membrii al unui gup de infractori, care se ocupau de diverse spargeri şi jafuri, relatează Today.

de Aura Trif

la 11.04.2023, 16:50

- Shutterstock

Tinerii care au luat viaţa celor 3 adolescenţi din Florida au fost arestaţi la o săptămână după descoperirea cadavrelor. Victimele au murit după ce au fost împuşcate. Cadavrele lor au fost căutate timp de 3 zile, fiind descoperite la kilometri unul faţă de celălalt, au spus oficialii.

Într-un videoclip postat pe contul oficial de Facebook al șerifului din oraşul Marion, Billy Woods, acesta a stabilit că incidentul a fost o triplă omucidere. El a confirmat că suspecții de 12 ani și de 17 ani sunt în prezent în arest. Un al treilea suspect, un băiat de 16 ani, rămâne în libertate până la apariţia unor noi dovezi concludente. 

Potrivit şerifului, cele trei victime îi cunoșteau pe suspecți, toţi facând parte dintr-un grup infracțional care participau la spargeri și jafuri. „Fiecare dintre ei, într-o anumit mod, este asociat cu grupul”, a spus şeriful Billy Woods. 

Cei doi suspecți „au fugit de la fața locului, dar au lăsat multe dovezi în urma lor. Au luat nişte vieţi fără a sta pe gânduri. O să li se aplice legea în întreagă măsură”, a spus şeriful în timpul conferinței.

Pe acelaşi subiect

Pe 30 martie a fost descoperită prima victimă, Layla Silvernail, în vârstă de 16 ani. Aceasta a fost găsită pe marginea drumului într-o baltă de sânge în urma unei împuşcături. Ziua următoare, la câţiva kilometri, a fost găsită şi a doua victimă, un băiat de 17 ani, care prezenta aceleaşi semne de împuşcături pe corp. Cadavrul celei de-a treia victime, o fată în vârstă de 16 ani, a fost de descoperit pe 1 aprilie, în portbagajul maşinii parţial scufundate a primei victime, Layley Silvernal. Cauza decesului fiind de asemenea, moarte prin împuşcare.

Numele ultimelor două victime nu au fost făcute publice

În timpul conferinței din 7 aprilie, şeriful care se ocupă de caz a spus că cei doi suspecți aflați în custodie au mărturisit că au împușcat a treia victimă. Atunci când a fost întrebat dacă suspecții vor fi acuzați ca adulți, a spus că biroul procurorului analizează cazul.

Biroul intenționează să „continue în mod agresiv urmărirea penală a tuturor inculpaților responsabili pentru aceste crime odioase”, a declarat Walter Forgie, unul dintre procurorii care se ocupă de caz.

„Suntem în comunicare constantă cu șeriful Woods și detectivii săi cu privire la această crimă oribilă. Având în vedere că mai există un suspect care nu a fost încă prins, suntem limitaţi în ceea ce putem comenta în mod public în acest moment”, a spus procurorul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Criminali la doar 12 și 17 ani. Doi tineri din SUA, arestați după ce au omorât cu brutalitate 3 adolescenți: "Le-au luat viaţa fără să stea pe gânduri"