Antena Meniu Search
x

"Au văzut un urs care respira”. Un hoţ de mașini din Anglia a încercat să se ascundă de poliție în interiorul unui ursuleț de pluș

Un hoț de mașini din Marea Britanie a găsit o metodă inedită de a se ascunde de poliţiştii aflaţi pe urma lui. Tânărul s-a ascuns, astfel, în interiorul unui ursuleț de pluș pentru a scăpa de oamenii legii.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 11.08.2022, 15:07

Un hoţ de mașini din Anglia a încercat să se ascundă de poliție în interiorul unui ursuleț de pluș.
Un hoţ de mașini din Anglia a încercat să se ascundă de poliție în interiorul unui ursuleț de pluș. - GMP Twitter

Joshua Dobson, care era căutat pentru furt și infracțiuni comise la volan, a încercat să păcălească poliția din Greater Manchester în timpul percheziției care a avut loc într-o casă dinn Rochdale, în luna iulie, scrie BBC.

Ascuns în ursuleţul de pluş

Cu toate acestea, autorităţile au spus că ofițerii „au văzut un urs mare care respira” și l-au găsit pe tânărul de 18 ani „ascuns înăuntru”.

El a fost condamnat la nouă luni de detenţie într-o instituție pentru tineri infractori de către magistrații din Manchester. Decizia a fost pronunţată la data de 5 august.

Pe acelaşi subiect

Un purtător de cuvânt al poliţiei a spus că Dobson a fost „căutat de noi după ce a furat o mașină în mai și nu a plecat fără să plătească pentru combustibil în aceeași zi. Când am mers să-l arestăm, ofițerii noștri au observat la adresă un urs mare care respira înainte de a-l găsi pe Dobson ascuns înăuntru”.

El a adăugat că britanicul a fost acum „îndesat în spatele gratiilor” după ce a fost condamnat pentru furt de mașini, a condus în timp ce avea permisul suspendat și a plecat fără a plăti benzina.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Mapamond » "Au văzut un urs care respira”. Un hoţ de mașini din Anglia a încercat să se ascundă de poliție în interiorul unui ursuleț de pluș