Antena Meniu Search
x

Video Audi Q5 cu o roată lipsă, filmat cum rulează cu 130 km/oră, pe o autostradă din SUA. Femeia de la volan le făcea cu mâna celorlalți șoferi

Imagini ireale filmate pe o autostradă din Orange County, California, SUA. Un Audi Q5 negru a fost surprins în timp ce rulează cu 130 km/oră, având hayon-ul deschis și doar...trei roți. 

de Redactia Observator

la 25.10.2022, 11:47

Audi Q5 cu o roată lipsă, filmat cum rulează cu 130 km/oră, pe o autostradă din SUA. Femeia de la volan le făcea cu mâna celorlalți șoferi - captura video YouTube

Roata dreaptă față era lipsă, mașina rulând pe discul de frână, care scotea scântei pe asfalt. Un alt șofer filmează și este uluit de scena care se derulează în fața ochilor săi. 

Se apropie de mașina cu pricina și vede cum șoferița îi face cu mâna într-o manieră prietenoasă, părând că nu realizează ce se întâmplă. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Cursa nebună a femeii ia sfârșit la un semafor, când intră în spatele unui Volkswagen Tiguan. După accident, șoferul care înregistrează se oprește lângă șofriță și o întreabă dacă știe că circulă pe trei roți și dacă nu conduce sub influența drogurilor. 

- "Doamnă, coborâți din mașină. Vă drogați?"

Mașina a fost sechestrată de polițiști, după accident

Femeia, care își menține calmul în aparență, spune că nu se află sub influența drogurilor, dar nu pare să fie conștientă de faptul că și-a pierdut o roată. Ba mai mult, ea se scuză spunând că cineva a mai ajutat-o ​​și că mașina nu părea să frâneze. În scurt timp, la locul accidentului au venit și polițiștii. Şoferiţa nu a fost arestată, dar vehiculul i-a fost sechestrat.  

Parchetul investighează acum cazul, scrie Bild. De asemenea, se va verifica dacă femeia s-a aflat sub influența drogurilor sau a medicamentelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Audi Q5 cu o roată lipsă, filmat cum rulează cu 130 km/oră, pe o autostradă din SUA. Femeia de la volan le făcea cu mâna celorlalți șoferi