Antena Meniu Search
x

Un român de 31 de ani şi-a găsit sfârşitul pe o autostradă din Italia. Motocicleta lui s-a dezintegrat în urma impactului

Un tânăr român de 31 de ani şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident pe o autostradă din Italia, între comunele Bosaro şi Arquà Polesine, după ce motocicleta sa s-a izbit în plin de un autovehicul şi s-a dezmembrat.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 24.10.2022, 15:14

Accidentul a avut loc între comunele Bosaro şi Arquà Polesine, în jurul orei 19, în seara zilei de duminică, 23 octombrie. În urma coliziunii cu un autovehicul subcompact, motociclistul român de 31 de ani şi-a pierdut viaţa.

Motocicleta, dezintegrată în urma impactului

Impactul a fost atât de puternic încât ambele vehicule au fost distruse; motocicleta a fost dezintegrată literalmente, în timp ce autovehiculul a fost scos de pe carosabil şi a ajuns într-un şanţ de pe marginea drumului, relatează polesine24.it.

În ciuda intervenţiei prompte a personalului medical, oice ajutor pentru victimă a fost în van. Leziunile erau incompatibile cu viaţa, fiind declarat decedat la faţa locului.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pompieri ajunşi la faţa locului au înconjurat perimetrul pentru a pune în siguranţă autovehiculele şi au facilitat salvarea victimei aflate la bordul maşinii, un bărbat de vârstă mijlocie, dus de urgenţă la spital. Din fericire, medicii spun că rănile nu îi pun în pericol viaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Un român de 31 de ani şi-a găsit sfârşitul pe o autostradă din Italia. Motocicleta lui s-a dezintegrat în urma impactului