Antena Meniu Search
x

„Avea o inimă imensă”. Un tată a trei copii din Anglia a murit brusc la 28 de ani

Un tată a trei copii a avut parte de o moarte fulgerătoare la doar 28 de ani. Joshua Ruscoe s-a stins din viaţă în urma unei supradoze de cocaină. Familia i-a adus un omagiu, spunând despre el că „aducea soarele cu el oriunde mergea”.

de Monica Palade

la 23.02.2022, 09:37

„Avea o inimă imensă”. Un tată a trei copii din Anglia a murit brusc la 28 de ani

Bărbatul a fost găsit inconştient într-o casă din Reddish, după ce s-ar fi drogat cu prietenii săi, se anunţă într-o anchetă oficială privind moartea sa. A fost dus de urgență la spital, dar nu a mai putut fi salvat. Fratele său, Dale Ruscoe, a spus că moartea sa a fost un „șoc devastator” pentru familia sa și că acum vor să știe „ce s-a întâmplat și de ce”.

În urma audierii, Dale, vorbind în numele familiei sale, i-a adus un omagiu plin de căldură fratelui său. „Joshua a fost un tată iubitor, partener iubitor, muncitor, motivat, condus, grijuliu și atent, cu o inimă imensă. Era un personaj fermecător care aducea soarele cu el oriunde mergea, cu un zâmbet care putea însenina ziua oricui. Te făcea să te simți iubit.A fost spontan, amuzant, abordabil și prietenos, fiecare moment alături de el a fost plin de râs și dragoste. Ca fiu și frate, nu am fi putut cere mai mult. Ne va fi foarte dor de el”.

Un tată minunat

În lunile care au precedat moartea sa, în iunie anul trecut, Joshua s-a luptat cu probleme grave de sănătate mintală. Dale a spus că fratele său, Joshua, care a lucrat în telecomunicații, a fost „întotdeauna un tip foarte pozitiv, încrezător, obraznic și fericit”. „Era un băiat bun, care avea valori morale bune”, a spus el.

Cu toate acestea, ancheta a constatat că a avut loc o schimbare în sănătatea mintală și bunăstarea lui, care s-a deteriorat pe o perioadă de șase luni, din toamna anului 2020. În aprilie 2021, a fost internat timp de o lună.

În ciuda îngrijorărilor din partea psihiatrului său că avea nevoie de tratament suplimentar în spital, el a fost externat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » „Avea o inimă imensă”. Un tată a trei copii din Anglia a murit brusc la 28 de ani