Antena Meniu Search
x

"Avea un suflet minunat, era o mică rebelă". O copilă a murit după ce a fost găsită inconștienă într-o mașină. Nimeni nu înțelege ce s-a întâmplat

O adolescentă de 13 ani a murit, după ce a fost găsită, noaptea, inconștientă într-o mașină, într-o parcare din Sutton, potrivit The Sun. Copila a fost transportată de urgență la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic.

de Redactia Observator

la 07.08.2022, 11:38

O copilă a murit după ce a fost găsită inconștienă într-o mașină. Nimeni nu înțelege ce s-a întâmplat
O copilă a murit după ce a fost găsită inconștienă într-o mașină. Nimeni nu înțelege ce s-a întâmplat - My London

Chloe Wheatman, în vârstă de 13 ani, a fost descoperită într-o parcare din Sutton, vineri, în jurul orei 1 AM. Tânăra a fost transportată la spital, unde a murit la scurt timp. 

Chloe era o persoană ale cărei sfaturi erau apreciate de toți prietenii ei, povestește Jade, sora victimei. „Era sprijinul prietenilor ei, era alături de toți cei care aveau nevoie de ea. Avea un suflet minunat. Îi plăcea să aibă viața plină de aventuri. Era o mică rebelă, întotdeauna dispusă să încerce lucruri noi și simțea că are 25 de ani, deși avea doar 13”.

Vestea morții lui Chloe a picat ca un trăsnet. „A fost complet neașteptat. Nu voi uita niciodată acel apel telefonic, niciodată. M-am dus direct la spital, dar murise când am ajuns acolo. Inima mea este distrusă”.

Poliția britanică a declarat că "au loc cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs tragedia”. De asemenea, se va efectua și o autopsie. 

În locul unde a fost descoperit inconștientă și în parcul unde îi plăcea să se distreze alături de prieteni au fost aduse flori și lumânări, un ultim omagiu di partea părinților și tuturor celor care au cunoscut-o. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » "Avea un suflet minunat, era o mică rebelă". O copilă a murit după ce a fost găsită inconștienă într-o mașină. Nimeni nu înțelege ce s-a întâmplat