Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Avertismentul unei mame pentru părinți, după ce fiica ei a fost diagnosticată cu leucemie: "Bazați-vă pe instinct"

Viața unei mame din Scoția a fost dată peste cap în doar o săptămână, după ce a observat câteva schimbări în comportamentul fiicei sale. Diagnosticul medicilor a fost crunt - copila dezvoltase o formă de leucemie.

de Redactia Observator

la 08.04.2022 , 17:50

O femeie din Scoția îi avertizează pe părinți să își asculte instinctul, după ce schimbările de comportament ale fiicei sale și faptul că făcea temperatură înainte de culcare a pus-o pe gânduri. În vârstă de patru ani, Ferryn, pe care mama ei o descrie ca fiind "sănătoasă și în formă", a început din senin să se supere la cele mai mici lucruri.

A fost semnalul că ceva este în neregulă și momentul în care Annabell Broom, în vârstă de 32 de ani, a decis să o ducă pe fetiță la medici, pentru un control. "Am mers la doctor pe 31 martie, pentru că era atât de sănătoasă și de normală. Dar când a început să fie extrem de emoțională la lucrur mici și temperatura a început să-i crească brusc seara am știut că ceva e rău", a povestit femeia, pentru Daily Record.

Nici nu i-a trecut prin gând că fetița ar putea avea leucemie

Articolul continuă după reclamă

După câteva prelevări de sânge, Annabell Broom și-a duc fiica acasă, sperând că medicii îi vor prescrie cel mult antibiotice, în cazul în care a dezvoltat o infecție. Însă totul a luat o întorsătură dramatică după ce paramedicii i-au bătut la ușă, în miezul nopții, pe 1 aprilie 2022. Aceștia i-au explicat că Ferryn are nevoie de tratament medical de urgență, ambele fiind tranportate în stare de confuzie la Spitalul Raigmore din orașul Inverness.

În scurt timp, medicii i-au dat o veste cumplită - fetița avea leucemie limfoblastică. Lucrurile s-au derulat din acel moment cu o viteză amețitoare. Copila a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Regal pentru Copii din Aberdeen, unde a primit pe loc o transfuzie de sânge. "Când paramedicii au venit la ușă am știut că Ferryn e într-o stare rea. A fost terifiant. Nu au vrut să-mi spună ce se întâmplă în ambulanță, pentru că am făcut un atac de panică, dar mi-au dat vestea foarte blând la spital", a povestit mama copilei.

Ferryn, care între timp a mai făcut o transfuzie de sânge, va urma un tratament intensiv timp de 6 luni, care include și ședințe de chimioterapie. Vor urma apoi doi ani de tratament ambulatoriu, iar părinții au fost avertizați că e puțin probabil ca Ferryn să se vindece complet de leucemie până la vârsta de opt ani. Femeia îi îndeamnă acum pe toți părinții să aibă încredere în propriile instincte, atunci când sesiseză anumite schimbări la copii. "Chiar dacă toată lumea din jur zice că e în regulă, bazează-te pe instinct, pentru că eu dacă nu aș fi făcut asta și ar fi diagnosticat-o mai târziu poate că am fi fost într-o situația diferită", a mărturisit ea.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Mapamond » Avertismentul unei mame pentru părinți, după ce fiica ei a fost diagnosticată cu leucemie: "Bazați-vă pe instinct"