Antena Meniu Search
x

"Azi te vom distruge". Nuntă stricată de 6 dintre fostele iubite ale mirelui: cum au reacţionat bărbatul şi mireasa

Un grup de 6 femei din China au organizat un protest în timpul nunţii fostului lor iubit, acuzându-l pentru modul în care au fost tratate de-a lungul relaţiilor cu ele. Femeile l-au ameninţat că „îl vor distruge” şi că nu merită să se căsătorească.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 22.02.2023, 12:04

Protestul neaşteptat a şocat şi înfuriat-o atât de mireasă cât şi pe părinţii acesteia, toţi cerând pe loc o explicaţie pentru ceea ce se întâmplă. Mirele, vizibil jenat, a încercat să îşi ceară iertare, însă era prea târziu: evenimentul a fost complet distrus, spre disperarea miresei.

Fostele iubite, protest în timpul nunţii

Mirele a ajuns astfel în centrul celei mai virale poveşti în acest moment din China, după ce 6 dintre fostele iubite ale acestuia şi-au făcut apariţia la nunta lui pentru a protesta împotriva modului în care acesta se comportă cu femeile. L-au ameninţat că îl vor distruge şi au continuat să vorbească despre greşelile pe care le-a comis în relaţiile sale amoroase, atrăgând atenţia tuturor invitaţilor.

Bărbatul, supranumit Chen, din provincia Yunnan din sud-vestul Chinei, a fost șocat când un grup de doamne ş domnişoare au „poposit” în faţa localului unde avea loc nunta lui, pe 6 februarie, relatează South China Morning Post. Aveau un banner pe care scria „Suntem echipa fostelor iubite ale lui Chen; astăzi te vom distruge”. Protestul lor a atras atenția unora dintre nuntași, care s-au adunat pentru a le întreba ce se întâmplă.

A fost extrem de stânjenitor. Soţia mea, proaspăt căsătorită cu mine, m-a certat foarte tare”, a spus Chen după incident. A menţionat însă că nu a fost supărat de protestul femeilor și a recunoscut că a fost un iubit rău în trecut.

„Eram imatur când eram mai mic și am rănit multe fete”, a mărturisit el. Chen nu a detaliat detaliile faptelor sale romantice anterioare, dar a spus că îi pare rău pentru ceea ce le-a făcut fostelor sale iubite și i-a avertizat pe alți bărbați să nu se comporte rău față de partenerele lor. „Trebuie să fii loial prietenei tale, nu să o înșeli. Dacă în viitor ea decide să-și transmită nemulțumirea, relaţia se termină”, a spus Chen.

Momentul stânjenitor, viral pe internet

Videoclipul și știrile despre incident au devenit virale în China, unde, în majoritatea comentariilor, oamenii l-au criticat pe Chen.

Nu arată nicio remuşcare, îşi face doar griji că nu poate rezista situaţiei ca un bărbat”

„Așa cum se spune: «un lup îşi poate schimba blana, dar năravul ba»”

„Problema nu ține de numărul de femei cu care s-a întâlnit, ci de faptul că le-a rănit. Altfel, nu ar protesta pentru a-i da o lecție”.

„Soția proaspăt căsătorită trebuie să mulțumească echipei de foste iubite. Dacă aș fi ea, aș divorța de el imediat”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » "Azi te vom distruge". Nuntă stricată de 6 dintre fostele iubite ale mirelui: cum au reacţionat bărbatul şi mireasa