Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Băieţelul de 6 ani, găsit mort lângă o clădire abandonată, fusese forțat de familie să facă duşuri reci până la leşin

Un băiat de șase ani din Chicago, care a fost găsit mort la temperaturi extrem de joase, în Indiana, sâmbătă dimineața, este considerat a fi victima unei omucideri, a declarat marți un medic legist.

de Redactia Observator

la 12.01.2022 , 17:37

Băieţelul de 6 ani, găsit mort lângă o clădire abandonată, a fost forțat de familie să facă duşuri reci până la leşin
Băieţelul de 6 ani, găsit mort lângă o clădire abandonată, a fost forțat de familie să facă duşuri reci până la leşin - North Chicago Police; Facebook

Examinarea post mortem pentru Damari Perry a fost efectuată luni. S-a descoperit că are o temperatură centrală extrem de scăzută și organe interne parțial înghețate, potrivit Biroului legist din Lake County. Examenul a constatat, de asemenea, o decolorare a pielii de pe piciorul drept și leziuni termice post-mortem, a spus biroul medicului legist, notează Daily Mail

Trupul copilaşului a fost găsit dezbrăcat și învelit într-o pungă de gunoi de plastic pe o alee. Se pare că a fost forțat să facă un duș rece de trei dintre membrii familiei sale până când a vărsat și a leșinat. Apoi i-au aruncat cadavrul lângă o casă abandonată din Gary, Indiana.

Familia a ajuns să se încurce în propriile minciuni 

Articolul continuă după reclamă

Mama băiatului, Jannie Perry, în vârstă de 38 de ani, a fost acuzată de crimă de gradul I, doi dintre frații săi fiind, de asemenea, acuzați pentru implicare. Polițiștilor li s-a spus inițial că băiatul a dispărut, dar ancheta s-a îndreptat către casa familiei, ''după ce povestea familiei a fost contrazisă'', a declarat procurorul din Lake County, Illinois.

Pe acelaşi subiect

Perry a fost dat dispărut pe 5 ianuarie de mama sa, Jannie Perry, în vârstă de 38 de ani, și de fratele său, în vârstă de 20 de ani, Jeremiah R. Perry. Ei au spus autorităților că este posibil să fi dispărut în Skokie, Illinois, unde el și sora lui în vârstă de 16 ani au fost conduși la o petrecere, potrivit NBC 5 Chicago.

Când poliția a interogat-o pe fată, ea le-a spus ofițerilor că a adormit după ce a băut mai multe băuturi și s-a trezit și a descoperit că Damari și bărbatul care i-a condus erau plecați. Dar anchetatorii au descoperit rapid mai multe contradicții în poveste pe baza dovezilor. Ei au intervievat câțiva martori minori, care i-au determinat să găsească cadavrul lui Damari lângă o casă abandonată.

Potrivit autorităților, Damari a fost pedepsit cu un duș rece pentru o perioadă nedeterminată de timp înainte de moartea sa. La un moment dat, copilul a vărsat și apoi a fost scos din duș, dar în cele din urmă a murit. Procurorii susțin că rudele nu au cerut ajutor medical și, în schimb, au spus povestea falsă despre ce se întâmplase cu acesta. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » Băieţelul de 6 ani, găsit mort lângă o clădire abandonată, fusese forțat de familie să facă duşuri reci până la leşin