Antena Meniu Search
x

Bărbat căutat de poliţişti, după ce s-a dat drept medic şi a abuzat sexual două bătrâne de 88 şi 91 de ani într-o clinică medicală din Germania

Situaţie revoltătoare într-o clinică din Germania. Două bătrâne au fost agresate sexual în salon, de un bărbat care a furat un halat şi s-a dat drept medic. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 15.10.2022, 11:17

Bărbat căutat de poliţişti, după ce s-a dat drept medic şi a abuzat sexual două bătrâne
Bărbat căutat de poliţişti, după ce s-a dat drept medic şi a abuzat sexual două bătrâne - Politia Germană

Incidentul a avut loc la linica Paracelsus din Marl, landul german Renania de Nord-Westfalia. Bărbatul a reuşit să se strecoare în spital la prima oră a dimineţii şi nu o singură dată, ci în două zile diferite, scrie Bild.

3 şi 8 august sunt cele două zile în care individul a reuşit să treacă de agenţii de pază şi să ajungă în saloanele celor două paciente.  „A furat un halat și s-a prefăcut că este medic”, a transmis poliția.

Abuzator deghizat în medic

Prima dintre victime are 91 de ani, iar cea de-a doua 88. Aceasta din urmă a reuşit să strige după ajutor în timpul atacului şi de frică să nu fie prins, agresorul a fugit.  De atunci, poliţiştii încearcă să îl prindă pe bărbat, dar nu au până în acest moment niciun indiciu care să îi poată conduce la locul unde caesta se află. 

Poliţiştii germani au decis astfel să posteze portretul robot al bărbatului, pentru a-i putea da mai uşor de urmă cu ajutorul oamenilor. Potrivit datelor oferite de autorități, presupusul violator are cel mult 27 de ani, între 1,65 și 1,75 metri înălțime, „cu aspect din sudul Europei”. Purta o șapcă închisă la culoare, blugi sau pantaloni de culoare închisă și încălţări de culoare neagră.

„Lucrăm îndeaproape cu parchetul de când a fost cunoscut incidentul și sprijinim ancheta cu toate mijloacele disponibile. În interesul celor afectați și al familiilor acestora, sperăm că individul va fi prins cât mai repede”, a declarat purtătorul de cuvânt al clinicii, Florian Bury.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Bărbat căutat de poliţişti, după ce s-a dat drept medic şi a abuzat sexual două bătrâne de 88 şi 91 de ani într-o clinică medicală din Germania