Antena Meniu Search
x

Bărbat de 62 de ani, înjunghiat în parcarea unui supermarket din Anglia. Atacatorul îi voia punga cu cumpărături

Un bărbat în vârstă de 62 de ani a fost transportat de urgență la spital, după ce a fost înjunghiat în parcarea unui supermarket din Salford, Anglia. Un martor a relatat faptul că omul a fost atacat pentru a i se fura cumpărăturile, în drum spre maşină.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 11.01.2023, 11:12

Supermarket Aldi
Bărbat de 62 de ani, înjunghiat în parcarea unui supermarket din Anglia - Profimedia

Atacul teribil a avut loc în faţa unui supermarket din Salford, în Anglia, chiar înainte ora locală 16:30. Victima, în vârstă de 62 de ani, ieşise din interiorul clădirii şi se îndrepta spre maşină, în parcare, cu pungile de cumpărături în mâini.

Mai multe persoane au asistat la scena oribilă 

Poliția a obţinut înregistrarea de pe camerele de supraveghere de la faţa locului. Ofiţerii susţin că incidentul din Heywood Way a fost unul izolat. Nu au fost depistaţi făptaşii, dar ancheta este în curs.

Un muncitor al unui magazin din zonă, care a cerut să rămână anonim, a declarat pentru Manchester Evening News: I-am văzut pe toți ieșind din incintă. Am văzut un bătrân lângă mașina lui. Fusese înjunghiat. Au încercat să-i ia cumpărăturile în timp ce se îndrepta spre mașina lui. A fost dus la spital. Mașina lui este încă acolo în afara Aldi acum. Întreaga zonă a fost izolată, centrul comercial și peste tot a trebuit să se închidă. Aldi a fost blocat complet. Sunt mașini de poliție la fiecare intrare în incintă și în parcare. Vecina lui era cu el acolo și ea a spus că a fost înjunghiat pentru cumpărături. Cred că fusese doar în Aldi. Este oribil. Este foarte înfricoșător când se întâmplă atât de aproape de tine"

Pe acelaşi subiect

Atacatorii nu au fost prinşi

„Ofițerii au intervenit la fața locului, iar un bărbat de 62 de ani a fost transportat la spital cu răni grave”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, potrivit Mirror. „La efectuarea anchetelor inițiale, se crede că acest incident este un incident izolat. Ofițerii rămân la fața locului pentru a efectua cercetări suplimentare”.

„Aș dori să liniștesc publicul în primul rând prin a spune că acesta este un incident izolat, iar ofițerii noștri nu lasă nimic neverificat pentru a localiza suspectul în cauză. Ofițerii noștri vor rămâne în zona locală pentru a efectua anchete suplimentare în această seară și am solicitat un număr crescut de ofițeri de patrulare în centrul orașului Salford pentru a oferi o liniște suplimentară comunității noastre. Dacă ați fost la Salford Precinct în această după-amiază, ați văzut ceva suspect, ați văzut suspectul în cauză sau aveți orice informație, oricât de mică ar fi aceasta, aceasta ar putea fi de mare ajutor în localizarea suspectului și obținerea dreptății victimei”, a declarat sergentul-detectiv Gareth Bannister din districtul Salford din GMP.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Bărbat de 62 de ani, înjunghiat în parcarea unui supermarket din Anglia. Atacatorul îi voia punga cu cumpărături