Antena Meniu Search
x

Bărbat din India, arestat după ce a fost prins cu 47 de pitoni în bagaj, în aeroport

Un bărbat din India a fost prin cum încerca să introducă ilegal în ţară 47 de pitoni din Malaezia. Bărbatul a fost descoperit într-un aeroport, după ce autoritățile au găsit șerpii în bagajul acestuia, relatează dpa.

de Redactia Observator

la 02.08.2023, 15:03

Bărbat din India, arestat după ce a fost prins cu 47 de pitoni în bagaj, în aeroport. Voia să-i introducă ilegal în țară
Bărbat din India, arestat după ce a fost prins cu 47 de pitoni în bagaj, în aeroport. Voia să-i introducă ilegal în țară - Profimedia

Bărbatul din Chennai, capitala statului indian Tamil Nadu, avea în bagaj şi două şopârle când a sosit din Kuala Lumpur. El a fost oprit de vameşii care au devenit suspicioşi. Reptilele, care se aflau în cutii cu găuri în ele, au fost confiscate şi urmează să fie trimise înapoi în Malaezia, potrivit Agerpres.

Nu se ştie motivul pentru care bărbatul a încercat să introducă ilegal în ţară reptilele. Ziarul Malay Mail a informat că traficanţii de animale sălbatice încearcă să aducă adesea în India reptile exotice din Asia de Sud-Est.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Bărbat din India, arestat după ce a fost prins cu 47 de pitoni în bagaj, în aeroport