Antena Meniu Search
x

Bărbat găsit mort, alături de soţia grav rănită, într-o cameră de hotel. Un joc erotic cu final tragic, prima ipoteză a poliţiştilor italieni

Bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost găsit mort în camera de hotel, lângă o femeie de 43 de ani, despre care se crede că ar fi soția acestuia, acoperită de tăieturi și vânătăi, relatează Daily Mirror.

de Antonia Roşu

la 16.07.2022, 17:57

Un bărbat a fost găsit mort și soţia sa grav rănită într-un hotel din Italia, din cauza unui joc erotic
Un bărbat a fost găsit mort și soţia sa grav rănită într-un hotel din Italia, din cauza unui joc erotic - Profi Media

Personalul hotelului Continentale, aflat la o aruncătură de băţ de faimosul pod Ponte Vecchio din oraşul renascentist Florenţa, a sunat la poliţie după ce femeia a cerut ajutor unei cameriste. Paramedicii au intervenit, iar femeia a fost dusă la spital, unde se spunea că se afla într-o stare gravă, dar stabilă. Cuplul sosise la hotel abia vineri seara, iar sâmbătă dimineață angajaţii hotelului au alertat autorităţile.

„Oamenii implicați sunt britanici, iar în acest moment dezbatem două teorii: un joc erotic care ar fi mers prost sau un fel de ceartă între cei doi. Credem însă că a fost vorba despre un joc erotic”, a declarat un reprezentant al poliţiei din Florenţa.

Weekend romantic cu final tragic

„Bărbatul prezenta o serie de tăieturi, vânătăi și alte răni pe corp. La fel și femeia, care părea să fi fost rănită mai grav. Bărbatul pare să fi avut, de asemenea, şi convulsii”, au mai declarat autorităţile. „Există urme de sânge în cameră, iar echipele criminalistice cercetează locul în acest moment.”

O sursă a declarat pentru Daily Mirror „Femeia a alertat staff-ul după ce o cameristă a bătut la ușă. Unii dintre oaspeți au sunat şi ei la recepție pentru a raporta strigăte și lovituri din camera cuplului”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Bărbat găsit mort, alături de soţia grav rănită, într-o cameră de hotel. Un joc erotic cu final tragic, prima ipoteză a poliţiştilor italieni