Antena Meniu Search
x

Bărbat găsit pe jumătate gol şi legat lângă două maşini în flăcări. Francezul ar fi fost răpit pentru bani de trei indivizi mascaţi

Un tânăr de 30 de ani a avut parte de o răpire ca în filme, chiar în momentul în care dădea să iasă din casă. Trei indivizi mascaţi au profitat de momentul când acesta a dechis uşa locuinţei sale şi s-au repezit în interior, în căutarea banilor.

de Monica Palade

la 18.03.2023, 13:33

Bărbat găsit pe jumătate gol şi legat lângă două maşini în flăcări. Francezul ar fi fost răpit pentru bani de trei indivizi mascaţi - Shutterstock

Cum nu au reuşit să găsească nimic, atacatorii ar fi luat drumul spre Ansauvillers, localitate situată între Bacouël și Bulles, Franţa, după ce victima a menționat existența unui plic care conținea bani la domiciliul părinților săi. Atacatorii au „împrumutat” în treacăt două vehicule aparținând ostaticului lor pentru a-și comite fapta.

Răpit chiar din faţa casei

Odată ajunși la domiciliul părinților victimei lor, cei trei indivizi ar fi sustras de acolo bani, înainte de a pleca cu bărbatul sechestrat în direcția Bulles, unde a fost eliberat în cele din urmă înainte ca infractorii să le dea foc celor do vehicule.

Bărbatul a fost găsit de un trecător, care a dat alerta. Era întins la pământ, pe jumătate dezbrăcat și încă legat, lângă cele două mașini în flăcări. A fost nevoie şi de intervenția pompierilor, informează Le Parisien.

„A fost deschisă o anchetă pentru fapte de răpire, reținere silită și furt calificat în urma acestor fapte”, au declarat procurorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Bărbat găsit pe jumătate gol şi legat lângă două maşini în flăcări. Francezul ar fi fost răpit pentru bani de trei indivizi mascaţi