Antena Meniu Search
x

Bărbat înjunghiat de 33 de ori într-un autobuz, de un alt pasager, în Las Vegas. Șoferul, nepăsător: "Prima prioritate este propria mea siguranță”

Incident șocant în Las Vegas, surprinde de camerele de supraveghere. Un bărbat a fost înjunghiat de 33 de ori de un alt pasager, într-un autobuz. Camerele au surprins momentul în care victima imploră șoferul de autobuz să oprească și să-l lase să coboare.

de Redactia Observator

la 24.03.2023, 10:38

Bărbat înjunghiat de 33 de ori într-un autobuz, de un alt pasager, în Las Vegas
Bărbat înjunghiat de 33 de ori într-un autobuz, de un alt pasager, în Las Vegas - Shutterstock

Aaron Cole, 59 de ani, și Dominique Lucas, 30 de ani, se aflau amândoi într-un autobuz RTC în Las Vegas duminică, 26 februarie, când au început să se certe. Camerele de supraveghere din interiorul autobuzului au surprins altercația și scena tulburătoare a atacului, relatează Mirror.

Nu te deranjam cu nimic”, se aude spunând Dominique. Câteva secunde mai târziu, Aaron Cole se aruncă asupra lui Lucas și iar cei doi încep să se bată.

Lasă-mă să ies”, se aude strigând Dominique Lucas în timp ce aleargă spre partea din față a autobuzului.

Victima a fost înjunghiată de 33 de ori

Pe acelaşi subiect

Pe filmare poate fi apoi văzut momentul în care Aaron îl înjunghie pe Dominique de mai multe ori, lângă intrarea din față a autobuzului. După ce l-a lăsat într-o baltă de sânge pe podeaua autobuzului, bărbatul s-a așezat din nou pe scaunul său. Pasagerii au privit șocați întreaga șcenă.

Dominique se ridică apoi și îl roagă pe șoferul de autobuz să-l ajute. Șoferul nu a oprit, iar timp de mai multe minute în șir, bărbatul este văzut sângerând abundent lângă cabina șoferului. La două minute după atacul inițial, atacatorul este surprins ridicându-se și înjunghiându-l din nou pe Dominique, de mai multe ori. În cele din urmă, autobuzul a oprit lângă o intersecție. 

Victima a cedat din cauza rănilor sale la spital la scurt timp după atac. Poliția a confirmat că a fost înjunghiat de 33 de ori.  După atac, șoferul a fost audiat și a fost tras la răspundere de către un juriu, pentru că nu l-a ajutat pe Dominique. 

Prima prioritate este propria mea siguranță, așa că trebuie să mă asigur că sunt suficient de în siguranță pentru a opera acel autobuz și pentru siguranța celorlalți pasageri”, a spus șoferul în fața instanței.

Agresorul își așteaptă sentința, iar șoferul nu și-a pierdut jobul în urma incidentului tulburător.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Bărbat înjunghiat de 33 de ori într-un autobuz, de un alt pasager, în Las Vegas. Șoferul, nepăsător: "Prima prioritate este propria mea siguranță”