Antena Meniu Search
x

Video Filmul oribilei crime din Germania: Copila de 12 ani, vânată prin pădure și înjunghiată precum un animal de prietenele sale din cauza unei glume

O crimă între copii şochează Germania. Două fete de 12 şi 13 ani sunt acuzate că şi-au ucis o prietenă după o serie de glume proaste. Trupul neînsufleţit al copilei în vârstă de 12 ani a fost descoperit într-o pădure, având mai multe urme de lovituri de cuţit. Poliţia germană a anunţat că suspectele şi-au recunoscut crima, dar nu se ştie dacă victima a fost atacată cu o armă sau mai multe. 

de Redactia Observator

la 15.03.2023, 18:00

Vezi și

Povestea crimei pare desprinsă din filmele de groază. Luise, o fetiţă în vârstă de 12 ani, a plecat sâmbătă de la petrecerea unui prieten. Nu a mai ajuns însă acasă.

Vânată și înjunghiată de la o glumă

Daniel Gehrke, şef poliţie Siegen-Wittgenstein: Sâmbătă, pe 11 martie, am primit un apel de urgenţă la 19:44 de la părinţii Luisei. Ne-au spus că Luise, în vârstă de 12 ani, lipsea de trei ore.

Anchetatorii au început o amplă căutare în zonă. Pompierii, ofițerii de poliție și câinii poliţişti au periat pădurea în care se bănuia că dispăruse Luise. Fetiţa fusese văzută ultima dată într-un sat din apropiere, în jurul orei locale.

Pe acelaşi subiect

Daniel Gehrke, şef poliţie Siegen-Wittgenstein: Căutările noastre s-au concentrat pe zona de sud a districtului Hohenhein, care este o zonă împădurită. Pe lângă echipe de căutare şi salvare, am folosit şi un elicopter echipat cu camere cu termoviziune şi am avut şi drone.

Trupul neînsufleţit a fost descoperit a doua zi. Prezenta patru răni prin înjunghiere, iar legiştii cred că hemoragia provocată de tăieturi a ucis-o. Şocant a fost faptul că principalele suspecte au devenit două fetiţe, de 12 şi 13 ani, care ar fi mers la aceeaşi petrecere şi au urmărit-o în pădure. Acestea ar fi atacat-o în semn de răzbunare, după ce victima ar fi râs de una dintre ele.

Mario Mannweiler, procuror: Fata care era dispărută în Freudenberg de sâmbătă şi care a fost găsită într-o zonă împădurită, în apropierea casei, duminică, are 12 ani şi, la fel cum am precizat ieri, este victima unei crime violente.

În faţa poliţiştilor, suspectele şi-au recunoscut crima. Pentru că au sub 14 ani, ele nu vor răspunde penal. În Germania, copiii cu vârsta sub această vârstă sunt considerați nevinovați prin lege, pentru că nu ar fi suficient de maturi încât să înţeleagă consecinţele acţiunilor lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Filmul oribilei crime din Germania: Copila de 12 ani, vânată prin pădure și înjunghiată precum un animal de prietenele sale din cauza unei glume