Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbatul care a slăbit 50 de kilograme după ce s-a făcut de râs când voia să se dea în rollercoaster

Rhys Collington are 29 de ani şi a reuşit să slăbească 50 de kilograme în 6 luni. Schimbarea sa a început din momentul în care nu a încăput într-un rollercoaster din parcul de distracţii Alton Towers, UK. Bariera scaunului era imposibil de închis.

de Redactia Observator

la 19.07.2024 , 16:05

Slăbit în greutate Slăbit în greutate - Profimedia Images

Tânărul povesteşte că nu a putut să se bucure de o cursă cu rollercoaster-ul în parcul de distracţii Oblivion, iar acela a fost momentul în care a decis să facă schimbarea majoră din viaţa sa. "A fost umilitor, a trebuit să mă dau jos în faţa tuturor. Mi-am dat seama ce nefericit eram şi că situaţia scăpase de sub control, în timp ce mă îndreptam spre 30 de ani", spune Rhys.

Bărbatul care în 2023 cântărea 140 de kilograme şi purta mărimea 3XL are acum 89 de kilograme, potrivit Mirror. El a urmat o dietă strictă, ce presupunea porţii de mâncare semnificativ mai mici decât cele cu care era obişnuit. Timp de 6 luni, Rhys a consumat doar 800 de calorii în fiecare zi. ,,Greutatea mea mă făcea să mă simt mizerabil. Nu puteam să-mi cumpăr haine de la magazine obişnuite”, declară bărbatul.

Dependenţa de mâncare

Articolul continuă după reclamă

Problema la el era faptul că mânca mult şi nu făcea mişcare. Un prânz obişnuit pentru Rhys conţinea întotdeauna o pungă de chipsuri şi o ciocolată. El nu se putea opri din mâncat, cu toate că era plin. În timpul sau după fiecare masă se gândea la următoarea. Bărbatul a avut dintotdeauna probleme cu mâncarea şi, deşi a încercat mai multe tipuri de diete de-a lungul vieţii, niciuna nu părea să funcţioneze.

Schimbări aduse de noua dietă

Mâncarea consumată de Rhys nu era niciodată proporţionată. Odată cu procesul de slăbire, acest lucru a devenit esenţial pentru a se încadra în totalul de 800 de calorii pe zi. Dacă înainte nu făcea deloc mişcare, bărbatul are acum un stil de de viaţă activ. El merge la sală de 5 ori pe săptămână, înainte de muncă.

Procesul de slăbire

Pe lângă incidentul din parcul de distracţii, o motivaţie pentru Rhys Collington a fost discursul actriţei Denise Welch despre experienţa sa cu mâncarea şi dependenţa pe care a format-o. În prima săptămână de dietă, bărbatul a slăbit aproape 6 kilograme, iar în trei săptămâni reuşise deja să scape de 13 kg.

După cele 50 de kilograme slăbite în total, Rhys a avut nevoie de tonifiere. Deşi i-a fost suficient de greu, el recunoaşte un lucru bun adus de o dietă corectă: ,,Te învaţă să îţi controlezi dependenţa” . În prezent, bărbatul este mult mai încrezător, se îmbracă aşa cum îşi doreşte şi a reuşit să îşi formeze relaţii şi prietenii noi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Mapamond » Bărbatul care a slăbit 50 de kilograme după ce s-a făcut de râs când voia să se dea în rollercoaster