Antena Meniu Search
x

Bătaie pentru locurile de parcare, transformată în tragedie. Un bărbat a fost omorât în timp ce încerca să îşi apere soţia care a fost lovită de un alt şofer, în Anglia

Un bărbat din oraşul britanic Colchester a fost omorât în urma unei şicanări dintre soţia acestuia şi un alt şofer, într-o parcare din oraş. Bărbatul a fost lovit puternic în timp ce încerca să îşi apere soţia care fusese agresată de un grup violent. 

de Redactia Observator

la 03.10.2021, 08:26

În urma loviturilor, bărbatul a rămas inconştient
În urma loviturilor, bărbatul a rămas inconştient - Shutterstock - foto ilustrativ

Steven Warburton s-a stins din viaţă după ce a fost lovit cu pumnul de Brodie Groome, în vârstă de 27 de ani, puţin după miezul nopţii. Groome a fost găsit vinovat de omucidere de către un juriu de la Ipswich Crown Court. Judecătorii au aflat, de asemenea, că alte două grupuri au fost implicate la rândul lor în şicanările din parcare, potrivit Daily Record.

Bărbatul a rămas inconştient

Imaginile de pe camerele de supraveghere, care au fost preluate imediat după incident de către poliţişti arată momentul în care Steven, în vârstă de 46 de ani se apleacă pentru a-şi ajuta soţia să se ridice pentru că fusese lovită de către unul dintre şoferi. În timp ce acesta îşi ajuta soţia, a fost lovit cu pumnii de Groome, s-a dezechilibrat şi s-a lovit cu capul de trotuar. Când echipajele de pe ambulanţă au ajuns la faţa locului, bărbatul a fost găsit inconştient în parcare. Grupul agresiv părăsise deja locul faptei, dar a fost identificat uşor cu ajutorul camerelor de supraveghere. Steven a fost transportat de urgenţă la spital, în stare critică, iar medicii au declarat ulterior decesul bărbatului.

Brodie Groome a fost iniţial acuzat pentru producere de vătămări corporale grave, dar ieri acuzaţia a fost modificată şi încadrată drept omor. Decizia finală va fi luată la începutul lunii decembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Bătaie pentru locurile de parcare, transformată în tragedie. Un bărbat a fost omorât în timp ce încerca să îşi apere soţia care a fost lovită de un alt şofer, în Anglia