Antena Meniu Search
x

Galerie foto Bătrân de 90 de ani, scos cu frânghiile din groapa de mormânt proaspăt săpată. Groază într-un cimitir din Polonia

Momente de groază pentru un bătrân de 90 de ani. Bărbatul a fost aproape să nu mai plece viu din cimitr, după ce s-a prăvălit într-o groapă de mormânt proaspăt săpată. Din fericire pentru el, pompierii au fost alertați și au intervenit rapid. Seniorul rănit în urma căzăturii a fost scos din groapă, preluat de ambulanță și transportat la spital.

de Redactia Observator

la 25.04.2023, 14:57

Scenele de groază au avut loc sâmbătă, 22 aprilie, în cimitirul din orașul polonez Kościan. 

Bătrânul de 90 de ani mergea pe una dintre alei când, brusc, cel mai probabil din neatenție, s-a întors de pe potecă și a căzut într-o groapă de mormânt proaspăt săpată.

Omul a fost scos cu frânghiile din groapa proaspăt săpată

După cum relatează pompierii, groapa ar fi fost asigurată și acoperită cu o lespede, însă, când bărbatul a călcat pe placa respectivă, aceasta s-a rupt, iar omul s-a prăbușit în gol. "Alerta a venit de la oameni care se aflaui în cimitir la acel moment. Au fost trimise două autospeciale de pompieri, o ambulanță și poliția. Ajunși la fața locului, echipajele au găsit un bărbat de 90 de ani într-un mormânt deschis, adânc de 2,5 metri. Era conștient, dar cu o rană  la cap", a declarat Łukasz Jędrzejewski, reprezentantul pompierilor din Kościan, într-un interviu pentru Fakt.

Pe acelaşi subiect

Unul dintre pompieri a coborât pe scară, pentru a-l proteja pe bătrân, apoi, folosind tehnici de cățărare și frânghii, seniorul a fost scos la suprafață și transportat la spital.

Un alt bărbat a căzut cu tot cu placa de beton în mormântul mamei sale, în cimitirul din Lublin

Un eveniment similar a avut loc chiar înainte de Paște, la cimitirul din Lublin.

Atunci, un bărbat de 60 de ani s-a rezemat de placa de beton a mormântului mamei sale, dar la un moment dat placa s-a rupt și omul a căzut odată cu ea în mormânt, la o adâncime de aproximativ 5 metri. Bărbatul rănit a fost transportat la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Bătrân de 90 de ani, scos cu frânghiile din groapa de mormânt proaspăt săpată. Groază într-un cimitir din Polonia