Antena Meniu Search
x

Bebeluș de 9 luni, ucis în timp ce era plimbat în cărucior de mama lui, în California: "Ce tragedie"

Poliția a deschis o anchetă după ce un copil de doar nouă luni a fost împușcat mortal în Merced, California.

de Redactia Observator

la 12.11.2022, 13:25

Copilul a fost declarat mort la fața locului
Bebeluș de 9 luni, ucis în timp ce era plimbat în cărucior de mama lui, în California - Profimedia

Incidentul a avut loc pe 9 noiembrie, când o mamă mergea pe stradă cu iubitul ei și împingea căruciorul în care se afla fiul ei de nouă luni, potrivit paginii de Facebook a Departamentului de Poliție Merced. O mașină a trecut pe stradă și a deschis focul, rănindu-l pe copil, potrivit Today.

Poliția nu are niciun suspect în vedere 

Copilul a fost declarat mort la fața locului, a declarat poliția. La fața locului au sosit polițiștii care au preluat ancheta. Potrivit PD Merced, detectivii efectuează în continuare o anchetă amănunțită, care include declarațiile martorilor și analizarea camerelor de supraveghere din zonă. Ancheta continuă, nefiind identificat la momentul respectiv niciun suspect.

În postarea de pe Facebook a Merced PD, mulți și-au exprimat condoleanțe și au transmis mesaje de sprijin pentru familie. „Lumea asta este atât de distrusă. Condoleanțele mele familiei. Ce tragedie”, a scris o persoană. „Inima mi s-a rupt literalmente. Ar putea fi oricare dintre copilașii noștri", a scris o altă persoană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Mapamond » Bebeluș de 9 luni, ucis în timp ce era plimbat în cărucior de mama lui, în California: "Ce tragedie"