Antena Meniu Search
x

Bebeluş de aproape 4 luni, găsit mort, într-o cutie, în faţa unui spital din nordul Londrei. Mama este de negăsit

Un bebeluş de doar 16 săptămâni a fost găsit mort, într-o cutie, în faţa unui spital din londrul Londrei. Descoperirea sumbră a fost făcută de un trecător.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 31.01.2023, 18:08

Spitalul Barnet
Bebeluş de aproape 4 luni, găsit mort, într-o cutie, în faţa unui spital din nordul Londrei - Profimedia

Un bebeluş de 16 săptămâni a fost găsit mort în faţa spitalului Barnet din nordul Londrei, luni dimineaţă, în jurul orei 9:00. Poliţia face un apel disperat pentru găsirea mamei, cu scopul de a-i oferi asistenţa necesară.

Cutia ar fi fost abandonată în faţa spitalului de un bărbat

Ofiţerii au fost chemaţi de urgenţă la faţa locului, după ce a fost descoperit bebeluşul de 16 săptămâni, fără viaţă, abandonat într-o cutie, în faţa spitalului.

Poliția crede că cutia a fost lăsată de un bărbat în vârstă de 30 de ani, purtând haine de culoare închisă. Autorităţile fac un apel public pentru găsirea mamei, potrivit Mirror.

„În acest moment, prioritatea noastră este să ne asigurăm că mama este bine și că primește asistența medicală corespunzătoare. Urmează o perioadă traumatizantă pentru ea și dorim să ia legătura fie cu noi, fie cu medicul ei local, fie cu un spital. Credem că cutia a fost lăsată de un bărbat în vârstă de 30 de ani, care purta haine de culoare închisă. De asemenea, l-aș încuraja să se prezinte la secţie pentru a ne putea ajuta cu informaţii”, a declarat inspectorul detectiv Matt Coad.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Bebeluş de aproape 4 luni, găsit mort, într-o cutie, în faţa unui spital din nordul Londrei. Mama este de negăsit