Antena Meniu Search
x

Bebeluş nou-născut, găsit abandonat într-un container, în Grimsby. Un localnic a auzit plânsetele micuţului

Descoperire şocantă făcută de un localnic din Grimsby, Marea Britanie. Bărbatul a auzit un scâncet firav provenind dintr-un container public, motiv pentru care s-a apropiat îngrijorat să vadă ce se află înăuntru.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 21.06.2022, 18:20

Container
Bebeluş nou-născut, găsit abandonat într-un container, în Grimsby - Shutterstock

Când a deschis capacul containerului, bărbatul a avut parte de o surpriză neaşteptată: un bebeluş nou-născut fusese abandonat de mamă printre gunoaie.

În jurul orei 17:00 a sosit la faţa locului patru maşini de poliţie şi două ambulanţe. Micuţul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri de urgenţă, dat fiind faptul că avea încă ataşat cordonul ombilical. Poliţiştii au pornit o anchetă luând la întrebări din uşă în uşă toţi locuitorii din zonă, în speranţa că vor obţine mai multe informaţii în privinţa tinerei care ar fi recurs la gestul disperat. Mama a fost găsită la scurt timp de ofiţerii poliţiei locale Humberside şi transportată de asemenea la un spital din East Midlands pentru îngrijiri şi consiliere din partea autorităţilor competente.

Am primit un apel la 16:58 pe 19 iunie, la o adresă privată din Grimsby. Apelantul a raportat o urgență medicală. Am trimis două ambulanțe, iar doi pacienți au fost transportaţi la Spitalul Diana, Princess of Wales”, a declarat un purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță din East Midlands.

Ofiţerii au răspuns unui apel de urgenţă din zona Winchester Avenue. A fost oferită asistenţă victimelor în cauză. Atât nou-născutul, cât şi mama au fost transportaţi de urgenţă la spital pentru îngrijiri”, a adăugat un purtător de cuvânt al poliţiei din Humberside.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Bebeluş nou-născut, găsit abandonat într-un container, în Grimsby. Un localnic a auzit plânsetele micuţului