Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o mamă îşi aruncă bebeluşul la gunoi, surprins de camerele de supraveghere, în Rusia

Oficialii ruşi au decăzut din drepturile părinteşti o femeie care a fost surprinsă pe camerele de supraveghere aruncându-şi fetiţa nou-născută la gunoi.

de Redactia Observator

la 18.08.2021, 13:57

Mama care şi-a aruncat copilul la gunoi a fost identificată cu ajutorul camerelor de supraveghere
Mama care şi-a aruncat copilul la gunoi a fost identificată cu ajutorul camerelor de supraveghere - Telegram Biroul Procuraturii din Moscova

O fetiţă de o zi a fost găsită într-un tomberon, pe o stradă din centrul Moscovei, învelită într-o jachetă şi o pungă de plastic. Momentul în care mama şi-a aruncat copilul la gunoi a fost surprins de camerele de supraveghere.

Nu este clar cine a chemat poliţia, dar ofiţerii care au ajuns la faţa locului au găsit-o pe aceasta în viaţă. Micuţa a fost spitalizată pentru o mai atentă supraveghere şi în prezent starea ei este stabilă.

Pe imaginile de pe camerele de supraveghere, femeia este filmată cum se îndreaptă către tomberon şi lasă o pungă în el, ca apoi să se îndepărteze rapid şi să se uite în jur pentru a verifica dacă a fost văzută.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De ce şi-a aruncat femeia copilul la gunoi

Poliţia a găsit-o pe mama suspectă, o femeie de 41 de ani, şi a arestat-o pentru tentativă de omor a unui nou-născut. 

Yulia Ivanova, reprezentanta Departamentului de Investigaţii din Moscova, a declarat pentru TASS că femeia a fost decăzută din drepturile părinteşti şi rămâne în custodia poliţiei pe durata investigaţiilor.

Femeia ar fi spus la audieri că nu era pregătită să îşi crească singură copilul. "În timpul interogărilor, femeia a spus că nu era pregătită să crească singură fetiţa şi că se temea de responsabilitate. Procurorii cer măsuri prevenitve de arestare împotriva femeii", a mai spus Ivanova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Momentul în care o mamă îşi aruncă bebeluşul la gunoi, surprins de camerele de supraveghere, în Rusia