Antena Meniu Search
x

Brianna, o fată de 16 ani, înjunghiată și lăsată să zacă într-un parc din UK. A fost găsită fără suflare: "Un atac îngrozitor"

Brianna Ghey, în vârstă de 16 ani, a fost găsită moartă în Parcul Linear din Culcheth, Warrington, în UK sâmbătă după-amiază. Autoritățile britanice au deschis o anchetă și fac cercetări în acest caz. Polițiștii fac apel la populație, în cazul în care există martori la această crimă.

de Cristina Cruceru

la 12.02.2023, 17:52

Brianna, o fată de 16 ani, înjunghiată și lăsată să zacă într-un parc din UK
Brianna, o fată de 16 ani, înjunghiată și lăsată să zacă într-un parc din UK - Profimedia, Facebook

Trupul neînsuflețit al Briannei Ghey a fost găsit pe o potecă din Linear Park din Culcheth, Warrington, de către niște trecători. Aceștia au alertat Poliția, sâmbătă la ora 15.13. Autoritățile s-au deplasat la fața locului, unde au constatat decesul adolescentei.

Tânăra de 16 ani a suferit multiple răni după ce a fost înjunghiată. Autoritățile au solicitat o autopsie, pentru a stabili cauza morții. Poliția face acum apel la populație, în cazul în care există martori. Se pare că un bărbat și o femeie ar fi fost văzuți în zona unde a fost descoperit trupul neînsuflețit al Briannei.

Polițiștii fac apel la populație

De asemenea, orice persoană care ar fi putut să o vadă pe Brianna înaintea morții sale a fost rugată să contacteze poliția pentru a ajuta în anchetă. Detectivul șef Mike Evans a declarat:

"Acesta este un atac cu adevărat îngrozitor asupra unei fete de 16 ani, care din păcate și-a pierdut viața la o vârstă fragedă. Facem apel la orice informație care ne va ajuta să aflăm cine i-a făcut acest lucru Briannei. În special, dorim să vorbim cu două persoane care au fost văzute în parcul în care a fost găsit cadavrul Briannei și care au fost descrise ca fiind un bărbat și o femeie de culoare albă, în vârstă de aproximativ douăzeci și ceva de ani, ambii cu părul creț și închis la culoare.

Bărbatul purta o haină lungă cu glugă de culoare închisă, iar femeia avea o haină distinctivă de culoare roșie sau purpurie cu carouri negre în stil pătură și o fustă, rochie sau pantaloni lungi. De asemenea, dorim să vorbim cu orice persoană care a fost în parc de la ora 13.30 până la ora 16.00 ieri sau cu oricine ar fi putut să o vadă pe Brianna înainte să fie ucisă​".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Brianna, o fată de 16 ani, înjunghiată și lăsată să zacă într-un parc din UK. A fost găsită fără suflare: "Un atac îngrozitor"