Antena Meniu Search
x

Foto Zoe a căzut în gol 10 metri într-o prăpastie din SUA. Adolescenta de 17 ani a murit pe loc: "Suntem foarte triști"

Zoe și-a pierdut viața la o vârstă fragedă, după ce a căzut în gol 10 metri de pe o stâncă. Tânăra se afla într-o drumeție, în Utah, SUA, când s-a întâmplat tragedia. Familia și prietenii ei sunt devastați de durere, după pierderea adolescentei.

de Cristina Cruceru

la 12.02.2023, 16:06

Zoe McKinney, în vârstă de 17 ani, făcea o drumeție cu un grup de prieteni pe traseul din apropierea Kane Creek, în orașul Moab, vineri după-amiază. Tânăra s-a dezechilibrat și a căzut în gol de la 10 metri, de pe o stâncă. Era într-o zonă abruptă și nu avea echipament special pentru drumeții.

Adolescenta a căzut într-o prăpastie adâncă și autoritățile au ajuns cu greu la ea. Echipele de salvare au reușit să ajungă la ea, după ce au coborât în prăpastie cu frânghii și hamuri. Din păcate, Zoe a fost declarată moartă la fața locului.

Întreaga comunitate este în doliu

Chiar în acea seară, tânăra urma să primească un premiu din partea școlii sale - Grand County High School - la pauza meciului de baschet al echipei universitare. Adjunctul de la Postul de Poliție a făcut referire la orașele Moab și Grand County, spunând că sunt o comunitate apropiată, în care toată lumea se cunoștea. Omul legii a ținut să spună că tânăra avea numeroase rude și prieteni în zonă.

"Suntem cu toții foarte triști. Unii mult mai mult decât alții. Mulți dintre noi suntem tați și mame de copii de această vârstă. Inclusiv eu însumi", a declarat reprezentantul Poliției, Bell, pentru KUTV, citat de DailyMail.

Liceul Grand County High School a transmis un mesaj trist, după moartea lui Zoe. "Comunitatea școlară este în doliu alături de familia lui Zoe și va oferi dragoste și sprijin în orice mod posibil, inclusiv prin faptul că luni vor fi disponibili terapeuți la școală. Zoe a fost o elevă remarcabilă și îi vom onora memoria pe tot parcursul restului acestui an de liceu", au scris oficialii școlii. Districtul școlar a pus la dispoziție o linie telefonică de urgență pentru orice elev care caută consiliere în urma decesului lui Zoe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Zoe a căzut în gol 10 metri într-o prăpastie din SUA. Adolescenta de 17 ani a murit pe loc: "Suntem foarte triști"