Antena Meniu Search
x

Bucată de metal picată din cer în leagănul unui bebeluş de 5 luni. Obiectul "misterios" a trecut prin tavanul casei din Australia

Un cuplu a rămas cu gura căscată de uimire când un obiect metalic "misterios" le-a aterizat în casă, direct prin acoperiş. Bucata de metal a aterizat chiar în leagănul bebeluşului lor, iar potrivit primelor speculaţii ar putea fi vorba despre o componentă a unui avion sau chiar "gunoi spaţial".

de Redactia Observator

la 08.05.2022, 17:46

Ipoteze despre originea obiectului "misterios" din leagănul fetiţei
Ipoteze despre originea obiectului "misterios" din leagănul fetiţei - Facebook

Un incident bizar i-a speriat pe părinţii unui bebeluş din Queensland, Australia, după ce un obiect metalic "misterios" a aterizat, prin tavan, direct în leagănul copilului. Mama fetiţei a povestit pentru Daily Star despre clipele de panică şi teama resimţită în urma evenimentului ... picat, la propriu, din cer.

Bucată de metal picată din cer în leagănul bebeluşului

Temika Lawther spune că ea şi soţul său, Matt nu şi-au putut crede ochilor când au văzut bucata de metal din camera copilului în vârsă de cinci luni. Din fericire, fetiţa pe nume Oceania nu se afla în leagăn în momentul respectiv şi a scăpat nevătămată. Femeia îşi aminteşte că a auzit un zgomot puternic, iar când a intrat în cameră a observat gaura din tavan. Abia apoi a remarcat obiectul căzut din cer, care provocase stricăciuni. 

Ipoteze despre originea obiectului "misterios" 

După ce povestea a fost distribuită pe reţelele de socializare, internauţii au venit cu mai multe ipoteze cu privire la originea obicetului metalic. S-a speculat că ar fi vorba despre o componentă a unui aparat de zbor sau chiar despre "gunoi spaţial". Alţii s-au întrebat dacă nu ar fi putut fi un glonţ. "În primul rând, dacă era gunoi spaţial ar fi arătat mult mai ars, chiar dacă e vorba de metal. Nu cred că gunoiul spaţial sau un meteorit ar avea un astfel de efect. Cel mai probabil, e făcut de om", a explicat Dr. Jonti Horner, specialist în atrofizică la Universitatea de Sud din Queensland.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Bucată de metal picată din cer în leagănul unui bebeluş de 5 luni. Obiectul "misterios" a trecut prin tavanul casei din Australia