Antena Meniu Search
x

Cadavrele a doi copii, ascunse în valize, într-un depozit din Auckland. O familie le cumpăraseră la o licitaţie online

Cadavrele a doi copii au fost găsite ascunse în valize, într-un depozit din Auckland, săptămâna trecută. Identitatea minorilor rămâne necunoscută, la cererea familiei. Vestea cumplită a îndoliat o întreagă comunitate.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 26.08.2022, 16:18

Poliţia din Auckland
Cadavrele a doi copii, ascunse în valize, într-un depozit din Auckland - Profimedia

Rămăşiţele descoperite în mai multe valize achiziţionate dintr-un depozit din Auckland au fost identificate. Poliția din Noua Zeelandă a emis o declarație prin care confirmă că au identificat copiii vineri, dar un ordin al legistei a suprimat publicarea numelor acestora, la cererea familiei greu încercate în astfel de momente.

Familia, devastată de veştile cumplite

Poliţia a lansat o anchetă pentru omucidere în Auckland pe 11 august, după ce mai multe oseminte umane au fost găsite de o familie care cerceta conţinutul unui dulap de depozitare, pe care îl cumpăraseră la o licitaţie online. Tofilau Faamanuia Vaaelua a declarat vineri că poliţia „continuă să investigheze împrejurările ]n care au murit copiii”.

Ofiţerii au declarat în repetate rânduri că familia care a găsit cadavrele nu are legătură cu decesele. Anchetatorul Vaaelua a explicat, într-o conferință de presă săptămâna trecută că o autopsie a indicat că minorii aveau vârsta între cinci și 10 ani, relatează The Guardian.

„Cadavrele au fost ascunse în două valize de dimensiuni similare... Cred că valizele erau depozitate acolo de câțiva ani”, a spus el.

Cei care au descoperit rămășițele au fost afectaţi de descoperire” și au cerut intimitate, a mai spus Vaaelua.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Cadavrele a doi copii, ascunse în valize, într-un depozit din Auckland. O familie le cumpăraseră la o licitaţie online