Antena Meniu Search
x

Cadavrul "Fiarei", un criminal care a ucis și violat aproape 400 de copii, putrezește într-o morgă din Columbia: "Poți arunca trupul la gunoi"

Cadavrul unui dintre mei mai periculoși criminali în serie din lume putrezește într-o morgă din Columbia. Deși familia s-a plâns că nu pot să-i plângă moartea criminaului numit „Fiara”, oamenii care îi știu povestea criminalului nu au arătat niciun strop de compasiune pentru cel care a violat și ucis aproape 400 de copii.

de Redactia Observator

la 20.11.2023, 19:15

Cadavrul "Fiarei", un criminal care a ucis și violat aproape 400 de copii, putrezește într-o morgă din Columbia
Cadavrul "Fiarei", un criminal care a ucis și violat aproape 400 de copii, putrezește într-o morgă din Columbia - Mirror

Cadavrul lui Luis Alfredo Garavito, unul dintre cei mai temuți criminali din Columbia, este blocat la Medicina Legală de aproape 40 de zile, după ce a murit pe pe 12 octombrie. Rudele sale au susținut că, deși au făcut tot ce puteau pentru a grăbi înmormântarea lui, cadavrul său a putrezit într-un frigider în ultima lună. Oamenii de pe internet nu au arătat niciun strop de compasiune și spun că e soarta pe care o merită, potrivit Mirror.

„Poți arunca cadavrul la gunoi!” 

„Incinerarea era mai bună cât era încă în viață!” 

Avocatul familiei, Gabriel Alfonso Beltran, a spus că nepotul lui Garavito a furnizat toate documentele necesare pentru a dovedi că sunt rude pentru a-i putea lua cadavrul. În ciuda faptului că nu au bani pentru a acoperi toate costurile, se așteptau să primească în curând cenușa lui, deoarece primarul local s-a oferit să plătească toate cheltuielile de înmormântare. 

Pe acelaşi subiect

Familia crede că autoritățile vor să-i saboteze înmormântarea

Totuși, cadavrul ucigașului, numit „Fiara”, a rămas la morgă. Acum, familia lui susține că autoritățile încearcă să-i saboteze înmormântarea și să le refuze dreptul fundamental de a-l plânge pe Luis Garavito.

După o serie de eșecuri, incinerarea fusese programată pentru 18 noiembrie, dar ulterior a fost anulată. Însă Parchetul a negat că a încercat să saboteze procesul și a asigurat că întârzierea s-a datorat „problemelor la casa de pompe funebre”. Silvio Cuello, un reprezentant al orașului Valledupar, a spus că cadavrul putrezit ar putea deveni și un pericol biologic. Cu toate acestea, oamenii s-au grăbit să spună că Gabriel Garavito nici măcar nu merită o înmormântare.

Înainte de moartea sa, Gabriel ispășea o pedeapsă de 1.853 de ani de închisoare pentru uciderea a 132 dintre victimele sae. A fost arestat la 22 aprilie 1999 și a fost ținut în izolare la închisoarea La Tramacua de teamă că va fi ucis de alți deținuți. În 1999, a recunoscut că a violat și torturat copii și adolescenți și a fost condamnat pentru uciderea a 138 dintre ei.

El s-a confruntat cu acuzații referitoare la 172 de minori, dar 32 dintre cazuri au rămas în curs de investigare. Pe baza hărților cu scheletele pe care le-a desenat în timpul închisorii, numărul victimelor sale ar putea depăși 300, potrivit presei locale. Pedeapsa i-a fost redusă la 22 de ani pentru colaborare și interzicerea detenției pe viață în Columbia. Ar fi devenit eligibil pentru eliberare condiționată în 2023.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Cadavrul "Fiarei", un criminal care a ucis și violat aproape 400 de copii, putrezește într-o morgă din Columbia: "Poți arunca trupul la gunoi"