Antena Meniu Search
x

Campion mondial la tir, împuşcat mortal cu propria armă. Jorge Balesteros a fost găsit în maşină, pe o stradă din Madrid

A murit Jorge Ballesteros, poliţist şi cel mai titrat spaniol la tir. Sportivul în vârstă de 39 de ani a fost găsit fără viaţă în maşina sa, împuşcat în cap cu propria armă.

de Redactia Observator

la 11.01.2023, 18:46

Jorge Balesteros a murit la 39 de ani
Jorge Balesteros a murit la 39 de ani - Twitter

Jorge Ballesteros, campion mondial IPSC la tir sportiv în 2017, a încetat din viaţă, marţi, la Madrid, la vârsta de 39 de ani, informează as.com, potrivit news.ro. Ballesteros era cel mai titrat spaniol la tir. El era şi poliţist.

Sportivul, împuşcat în cap cu propria armă

Federaţia Spaniolă de Tir Olimpic a anunţat în social media decesul sportivului, precizând că lumea tirului a suferit o mare pierdere. “Campion mondial în 2017 la Open, el avea şi trei titluri europene, şase Extreme Europe Open şi 17 titluri naţionale”, a precizat RFEDETO. Potrivit revistei Jara y Sedal, Ballesteros a fost găsit luni în maşina sa şi a fost transportat la spital, în stare foarte gravă, fiind împuşcat în cap cu propria sa armă. Sportivul nu a mai putut fi salvat, el murind marţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Campion mondial la tir, împuşcat mortal cu propria armă. Jorge Balesteros a fost găsit în maşină, pe o stradă din Madrid