Antena Meniu Search
x

Italianul care şi-a împuşcat mortal vecinul, după ce acesta s-a înfipt cu buldozerul în casa lui, a fost eliberat din închisoare

Bărbatul care şi-a împuşcat vecinul după ce albanezul s-a înfipt cu buldozerul în casa lui a fost eliberat din închisoare la decizia judecătorului. Scenele şocante au avut loc într-un cătun din regiunea italiană Arezzo, San Polo, pe 6 ianuarie, după o dispută dintre cei doi indivizi.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 11.01.2023, 08:54

Nu au fost luate alte măsuri pentru Sandro Mugnai, în vârstă de 53 de ani, artizan, arestat de carabinieri în noaptea de Bobotează, fiind suspectat de crimă. Potrivit judecătorului Tribunalului Arezzo, Giulia Soldini, condițiile pentru măsurile de precauţie în închisoare nu există întrucât nu sunt recunoscute nici pericolul de evadare, nici manipularea probelor.

Ipoteza infracțiunii pentru care se desfășoară acuzarea este omuciderea voluntară, însă avocaţii lui Mugnai consideră că trebuie invocată legitima apărare. „A fost autoapărare”, a declarat unul dintre avocaţi.

Cum s-a întâmplat totul

În noaptea dintre 5 și 6 ianuarie, Sandro Mugnai a luat pușca, pe care o deţinea în mod legal, și a tras de mai multe ori în Gezim Dodoli, 59 de ani, originar din Albania. Atacul a început la ora cinei. Mai întâi Dodoli a distrus cele patru mașini parcate în calea sa, apoi a mers spre casă înfigându-se în acoperiş şi distrugând geamurile de la primul etaj și ușa. Asta, în timp ce italianul de 53 de ani și familia sa se aflau la masă.  În acel moment, Mugnai a scos puşca, l-a împușcat și l-a ucis, relatează La Stampa.

Pompierii care au intervenit la fața locului au declarat casa inutilizabilă. Momentan nu este încă pe deplin clar de ce Dodoli ar fi decis să distrugă casa lui Mugnai cu vehiculul pe care-l folosea în activitatea sa profesională.

Carabinierii investighează relația dintre cei doi vecini, între aceşta existând dintotdeauna o dispută. Ba chiar mai mult, cu puţin timp înainte, agenţii au fost chemaţi în urma unei plângeri pentru muzica dată prea tare din casa unuia dintre ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Italianul care şi-a împuşcat mortal vecinul, după ce acesta s-a înfipt cu buldozerul în casa lui, a fost eliberat din închisoare