Antena Meniu Search
x

Cântăreață mexicană de 21 de ani, executată de soțul avocat într-un restaurant. I-a tras 3 gloanţe în piept şi a încercat să scape cu mită

O cântăreață a fost împușcată de soțul ei într-un restaurant din Mexico City, au informat vineri autoritățile locale. Yrma Lydia, în vârstă de 21 de ani, tocmai își începuse cariera în muzică. Aceasta a fost ucisă în restaurantul Suntory Del Valle de către Jesús Hernández Alcocer, în vârstă de 79 de ani.

de Redactia Observator

la 26.06.2022, 15:14

Cântăreață mexicană de 21 de ani, executată de soțul avocat într-un restaurant
Cântăreață mexicană de 21 de ani, executată de soțul avocat într-un restaurant - Facebook

Potrivit martorilor, după o ceartă, un bărbat cu părul cărunt a împușcat-o pe cântăreță, care s-a dovedit a fi soția sa. ''Un bărbat și-a împușcat soția de trei ori, el este acum reținut'', a declarat Omar García Harfuch, secretarul de securitate pentru Mexico City. O anchetă este acum în desfăşurare, oamenii legii încercând să afle ce l-a împins pe bărbat să recurgă la cumplitul gest. 

Bărbatul avea trecute în ''palmares'' şi alte infracţiuni

Alcocer a încercat să mituiască poliția pentru a-l lăsa să scape în compania unuia dintre agenții săi de securitate, care a fost și el arestat. Un raport a arătat că bărbatul a fost acuzat anterior de extorcare, conform Daily Mail.  

Violența s-a intensificat în Mexic în ultimii ani, cu o medie de 10 femei ucise zilnic. Acest incident face parte dintr-o tendință continuă de creștere a criminalității sub conducerea președintelui Andrés Manuel López Obrador. Şeful statului a fost bombardat cu întrebări cu privire la faptul că în timpul lui au avut loc mai multe crime în cei trei ani și jumătate decât în ​​cele șase ale predecesorului său Felipe Calderon. 

Obrador a declarat că guvernul său nu se mai concentrează pe reținerea liderilor cartelurilor de droguri, iar în 2019 a ordonat eliberarea unui lider capturat al cartelului Sinaloa pentru a evita vărsarea de sânge. López Obrador a implementat o strategie pe care o numește ''îmbrățișări, nu gloanțe'' și uneori pare să tolereze bandele, chiar lăudându-le la un moment dat pentru că nu se amestecă în alegeri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Mapamond » Cântăreață mexicană de 21 de ani, executată de soțul avocat într-un restaurant. I-a tras 3 gloanţe în piept şi a încercat să scape cu mită