Antena Meniu Search
x

Casa ororilor, în SUA. O mamă și-a ținut băiețelul de 6 ani într-un dulap, timp de 16 ore pe zi. Micuțul a murit de foame și cântărea doar 18 kilograme

Monstru cu chip de mamă. Caz revoltător în SUA. Un băiețel de șase ani a murit după ce mama lui l-a închis el și pe fratele său într-un dulap minuscul, fără hrană. Copilașul cântărea doar 18 kilograme când a fost găsit de autorități. 

de Redactia Observator

la 28.07.2023, 16:54

Micuțul a murit de foame și cântărea doar 18 kilograme
Micuțul a murit de foame și cântărea doar 18 kilograme - Nz Herald

Elizabeth Archibeque, mama copilașilor, a fost condamnată la închisoare pe viață fără posibilitatea de eliberare condiționată, după ce a pledat vinovată pentru uciderea fiului ei. Martorii au povestit instanței despre ororile din acea casă, unde copilașii erau forțați să stea într-un dulap, fără hrană. O autopsie a constatat că Deshaun a murit de foame. Potrivit autorităților, cântărea doar 18 kilograme în momentul morții sale, relatează Mirror.

Avocatul femeii a cerut ca sentința ei să includă posibilitatea eliberării condiționate după 35 de ani. Cu toate acestea, judecătorul Curții Superioare Coconino, Ted Reed, a spus că, deși a pledat vinovată, „comportamentul ei crud” justifică sențința primită. 

Copilul stătea câte 16 ore într-un dulap minuscul, fără mâncare

O mare parte din mine a murit împreună cu copilul meu frumos. Nu trece o zi în care să nu mă întristez... îmi pare atât de rău”, a declarat mama în fața instanței. 

Pe acelaşi subiect

Femeia a fost acuzat împreună cu tatăl băiatului, Anthony Martinez, și bunica, Ann Martinez. Aceștia au pledat nevinovați și sunt judecați separat pentru acuzații de crimă și abuz asupra copiilor. Autoritățile l-au găsit pe Deshaun fără viață, după ce Ann Martinez, bunica lui, a sunat la poliție și a spus că nepotul ei a murit. Părinții lui Deshaun au spus inițial că starea de malnutriție a fiului lor se datorează unei afecțiuni medicale și că acesta ar fi ingerat pastile de slăbit. În cele din urmă, au recunoscut în fața autorităților că el și fratele lui mai mare erau ținuți într-un dulap timp de 16 ore pe zi, fără să mănânce.

Fratele a supraviețuit calvarului îngrozitor. Potrivit raportelor, cei noi micuți au fost închiși în acel dulap drept pedeapsă pentru că ar fi furat mâncare când părinții dormeau. 

Nu am văzut niciodată ceva atât de oribil în toată viața mea”, a spus detectivul Seay. Ea l-a descris pe Deshaun ca fiind „doar oase”.

Fața lui era complet adâncită. Era exact ca un schelet”, a spus ea. Ea a spus că fratele lui nu era într-o stare mult mai bună. 

"Oasele îi ieșeau din spate. Îi puteam vedea coastele", și-a amintit detectivul Seay. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Casa ororilor, în SUA. O mamă și-a ținut băiețelul de 6 ani într-un dulap, timp de 16 ore pe zi. Micuțul a murit de foame și cântărea doar 18 kilograme