Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cătălin, băiatul român găsit spânzurat în Italia, a fost condus pe ultimul drum. "Din ceruri, vei mângâia visele prietenilor tăi"

Comunitatea din Castel Sant'Elia, o comună din provincia italiană Rieti, este în stare de şoc şi s-a adunat în jurul durerii familiei lui Cătălin, un adolescent român găsit fără viață marți dimineață. Ieri, băiatul de 16 ani a fost condus pe ultimul drum.

de Redactia Observator

la 21.12.2023, 11:57

Părinții au fost cei care au dat alarma, duminica trecută, după ce a =u plecat de acasă și nu s-a mai întors. În dimineața de 17 decembrie, Cătălin și-a luat rămas bun de la ei și a pornit spre Pianavella. În timp ce se plimba de-a lungul Rio Vicano, a fost filmat de camerele de supraveghere din oraș. Verificând cu atenție imaginile, polițiștii au descoperit că băiatul nu a parcurs niciodată acel drum în sens invers. "Din acest motiv, am concentrat căutările doar în acea zonă, mai ales după ce a fost oprit și telefonul mobil", a declarat primarul Vincenzo Girolami, potrivit viterbonews24.it.

Cătălin a fost găsit mort, spânzurat de un copac

Adolescentul a început să fie căutat de polițiști, pompieri și voluntari imediat după raportul de dispariție al părinților. Din păcate, marți dimineață, după 60 de ore de căutări, Cătălin a găsit fără suflare, spânzurat de un copac în zona rurală Castello, în afara orașului. "Suntem șocați de cele întâmplate, este o situație care ne-a lăsat fără cuvinte. Întreaga comunitate este alături de familia acestui băiat, care și-a luat rămas bun de la viață prea devreme", a continuat edilul italian.

Familia de români este perfect integrată în comunitate, Cătălin fiind descris de toată lumea drept un "băiat model". Tânărul era în al doilea an de contabilitate la Colasanti și toți colegii îl îndrăgeau.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ieri după-amiază, adolescentul a fost condus pe ultimul drum. "Dragă Cătălin – a mai spus Girolami –, în timp ce îți plâng moartea, sunt sigur că din ceruri vei mângâia visele prietenilor tăi și vei continua cu prospețimea ta tinerească să trăiești în amintirile comunității noastre".

La înmormântare au fost prezenți zeci de oameni, care s-au adunat în jurul familiei tânărului. Au fost eliberate la cer baloane albe, iar carabinierii au prezentat onorul la finalul slujbei.

Deocamdată, nu se știe dacă băiatul a lăsat un bilet de adio care să justifice gestul dramatic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Cătălin, băiatul român găsit spânzurat în Italia, a fost condus pe ultimul drum. "Din ceruri, vei mângâia visele prietenilor tăi"