Antena Meniu Search
x

Adolescent român, găsit mort în Italia. Cătălin avea doar 16 ani și fusese dat dispărut de două zile

Dat dispărut de două zile de către mama sa, ultimele fărâme de speranță s-au spulberat. Cătălin, un adolescent de 16 ani, a fost găsit mort între Civita și Castel Sant’Elia, o comună în Provincia Viterbo, regiunea Lazio.

de Monica Palade

la 19.12.2023, 19:04

Tânărul studia contabilitatea la un liceu din Civita Castellana, iar din primele informații se pare că s-a sinucis. A fost găsit spânzurat de un copac. În momentul când a fost găsit, pentru băiat nu s-a mai putut face nimic. Polițiștii continuă cercertările pentru a afla ce s-a întâmplat de fapt și ce l-ar fi putut îndemna pe adolescent spre gestul final.

Mobilizare pentru găsirea lui Cătălin

Mama adolescentului român a dat alarma duminică, 17 decembrie, când băiatul nu a mai revenit acasă. La o zi după dispariția sa, mai mulți oameni au apelat la rețelele de socializare pentru a încerca să-l găsească cât mai repede posibil. „Este în al doilea an la institutul de contabilitate din Civita Castellana”, un municipiu la vreo doisprezece kilometri de unde locuia, a scris cineva pe rețelele de socializare.

Nici comunitatea din Castel Sant'Elia nu a rămas indiferentă la apelul disperat. „Mama lui nu a mai auzit de el de ieri dimineață. Oricine îl observă pe acest băiat să o contacteze imediat pe mama lui”, scrie Fan Page.

Dispariția tânărului a mobilizat întreaga comunitate locală, de la primarul din Castel Sant’Elia până la ultimul cetățean. În aceste ultime ore, voluntarii Protecției Civile s-au alăturat eforturilor de căutare. Din păcate, pentru Cătălin a fost prea târziu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Adolescent român, găsit mort în Italia. Cătălin avea doar 16 ani și fusese dat dispărut de două zile