Antena Meniu Search
x

Caz cutremurător, în UK. Un bărbat și-a ucis fiica de doar trei săptămâni, în timp ce se uita la filmul “Die Hard”: "Viața ei abia începuse și tu ai stins-o"

Dezvăluiri tulburătoare. Un bărbat din Anglia a mărturisit poliției că și-a ucis fiica de doar trei săptămâni, în timp ce se uita la filmul “Die Hard”. Moartea micuței avea să fie doar începutul. Câteva luni mai târziu, bărbatul și-a omorât și fiul. După câțiva ani, pe lista lui a apărut și femeia cu care își împărțea viața. Femeia ar fi vrut să-l părăsească iar el nu a suportat gândul că aceasta ar putea fi cu un alt bărbat. 

de Redactia Observator

la 01.04.2023, 12:09

Un bărbat și-a ucis fiica de doar 5 săptămâni, în timp ce se uita la filmul “Die Hard”
Un bărbat și-a ucis fiica de doar 5 săptămâni, în timp ce se uita la filmul “Die Hard” - Profimedia

Jordan Monaghan le-a spus polițiștilor că se uita la filmul cu Bruce Willis, în timp ce Ruby, fetița lui care avea doar trei săptămâni, dormea lângă el în ziua de Anul Nou, înainte să o sufoce. Mărturisirea tulburătoare a venit la șase ani după ce și-a omorât copilul, relatează Mirror.

Bărbatul a fost condamnat pentru mai multe crime, precum uciderea fratelui lui Ruby, Logan, în vârstă de 21 de luni, luni mai târziu, dar și pentru că și-a otrăzit iubita, Evie Adams, în 2019. În prezent, el execută o pedeapsă cu închisoare pe viață

Nu a fost acuzat oficial de niciuna dintre crime până în ianuarie 2021

Jordan a fost audiat pentru prima dată de poliție în legătură cu moartea copiilor săi în august 2013, dar a fost eliberat. În ianuarie 2019, a fost arestat din nou pentru suspiciunea că și-a ucis copiii, dar a fost eliberat pe cauțiune, timp care i-a peris să-și ucidă iubita. Deși a comis trei crime, nu a fost acuzat oficial de niciuna dintre acestea până în ianuarie 2021.

Pe acelaşi subiect

După ce a fost adus în instanță la ordinul judecătorului, a stat în fața acestuia fără să trădeze vreo emoție sau vreo remușcare. După ce au ieșit la iveală informații suplimentare, poliția a analizat decesele lui Ruby, în vârstă de 24 de zile, la casa familiei din Blackburn și a lui Logan, în vârstă de 21 de luni, la parcul acvatic Waves din Blackburn, iar tatăl lor a fost arestat în 2018.

„Este greu de imaginat de ce ați comis aceste infracțiuni, dar, după ce am ascultat dovezile din acest proces, sunt sigur că sunteți un om extrem de manipulator, egoist și crud. O trăsătură izbitoare a acestor infracțiuni este că le-ai comis pe ascuns și în secret, în casa în care ai locuit cu mama acelor copii și cu Evie Adams. Viața ei abia începuse și tu ai stins-o”, a spus judecătorul.

În timpul procesului de 10 săptămâni, bărbatul a spus cp a comis crimele pentru că nu suportat să fie respins de iubita lui. Cu câteva săptămâni înainte să-și ucidă iubita, bărbatul i-a trimis un mesaj lui Evie unde i-a spus că nu va suporta gândul ca aceasta să-l părăsească.

Ea a fost găsită moartă în casa pe care o împărțeau cu alți membri ai familiei ei, cu un amestec de diazepam și tramadol în sistem. Alte mesaje au arătat că bărbatul a cumpărat ilegal medicamentele eliberate pe bază de rețetă de pe piața neagră, dar a mințit inițial ofițerii în acest sens și a negat orice implicare în moartea iubitei sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Mapamond » Caz cutremurător, în UK. Un bărbat și-a ucis fiica de doar trei săptămâni, în timp ce se uita la filmul “Die Hard”: "Viața ei abia începuse și tu ai stins-o"