Antena Meniu Search
x

Caz şocant la American Airlines. O stewardesă a fost găsită moartă într-o cameră de hotel, cu o şosetă în gură

O femeie în vârstă de 66 de ani, care lucra ca însoţitoare de zbor pentru American Airlines a fost găsită moartă într-o cameră de hotel din aeroport, cu o şosetă în gură.

de Redactia Observator

la 27.09.2023, 10:18

Caz şocant la American Airlines. O stewardesă a fost găsită moartă într-o cameră de hotel, cu o şosetă în gură
Caz şocant la American Airlines. O stewardesă a fost găsită moartă într-o cameră de hotel, cu o şosetă în gură - Profimedia

O însoțitoare de bord a companiei American Airlines a fost găsită moartă într-o cameră de hotel din aeroportul din Philadelphia, cu o șosetă în gură.

Femeia a fost găsită după două zile, de o cameristă

Femeia, în vârstă de 66 de ani, a fost găsită de o cameristă la două zile după ce aceasta ar fi trebuit să părăsească hotelul. 

Anchetatorii nu au găsit semne de luptă sau care ar fi putut indica intrarea cu forţa în încăpere, relatează New York Post. Poliţiştii au găsit mai multe recipiente cu medicamente în cameră, însă anchetatorii au spus că toate aparţineau victimei.

Pe acelaşi subiect

Cauza morţii, încă un mister

Cauza morții nu a fost stabilită, dar ea „a avut o moarte subită”, a declarat inspectorul șef Scott Small pentru NBC10. Identitatea femeii nu a fost făcută publică deocamdată.

Small a declarat pentru presa că moartea femeii este considerată „suspectă” și este investigată de Divizia Detectivi de Omucideri a departamentului de poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Mapamond » Caz şocant la American Airlines. O stewardesă a fost găsită moartă într-o cameră de hotel, cu o şosetă în gură