Antena Meniu Search
x

Ironia vieţii: Un YouTuber a murit la doar cinci zile după ce le-a spus urmăritorilor săi că nu este mort

Ironie a vieţii: Un YouTuber a murit la doar cinci zile, după ce şi-a asigurat urmăritorii că nu este mort printr-un video.

de Monica Palade

la 01.12.2021, 11:20

Tor Eckhoff, cunoscut sub numele de Apetor, avea 57 de ani şi locuia în Sandefjord, Norvegia, şi era cunoscut pentru înregistrările sale ciudate şi minunate din călătorii, liveuri, dar şi dragostea pentru votca norvegiană.

Se pare că Eckhoff a murit, sâmbătă, după ce a căzut într-o apă îngheţată, după ce filmase un video cu o zi înainte. Bărbatul a fost dus la spital cu o ambulanţă aeriană, dar din păcate nu a mai putut fi salvat.

A murit la 5 zile după ce a anunţat că este viu

Eckhoff avea peste 1.2 milioane de subscriberi pe YouTube şi avea o tradiție anuală de a-și anunța adepții că nu a murit de ziua lui. Dar a murit la cinci zile după ce a postat clipul pentru cea de-a 57 aniversare. „Nu sunt mort, am 57 de ani azi”. Clipul a fost vizualizat de 1.4 milioane de ori.

Pe acelaşi subiect

Fanii săi i-au lăsat mesaje emoţionante pe rețelele de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Ironia vieţii: Un YouTuber a murit la doar cinci zile după ce le-a spus urmăritorilor săi că nu este mort