Antena Meniu Search
x

Video Mister la Maxenu, în Buzău, după ce un tânăr a fost găsit mort în fântână. Anchetatorii iau în calcul și varianta crimei

Moarte în condiţii dubioase, care ridică multe semne de întrebare, într-un sat din judeţul Buzău. Un tânăr de 31 de ani a fost găsit mort în fântâna din curtea casei. Ajunşi la faţa locului, anchetatorii nu au putut stabili dacă decesul bărbatului a fost un accident sau o crimă. Primii audiaţi au fost chiar membrii familiei. Versiunea prezentată de aceştia criminaliştilor se bate însă cap în cap cu declaraţiile altor martori. Vă avertizăm că urmează imagini și detalii cu un puternic impact emoțional.

de Redactia Observator

la 29.11.2021, 08:38

Vezi și

Totul s-a întâmplat în satul Maxenu, din judeţul Buzău. Tatăl bărbatului susţine că acesta cosumase alcool şi că întreaga întâmplare a fost un accident.

Nicolae Spirache - tatăl victimei: A venit băut din sat, a fost la meci şi de la meci...a fost prin sat cred...a venit băut, a stat pe patul ăla că am un pat de fier. Zic eu după mintea mea...el s-a întors, a vrut să se aşeze şi a căzut direct în fântână pe capacul ăla.

Prietenii spun că tânărul nu era băut

Cei care l-au văzut cu puțin timp înainte de tragedie susțin că acesta nu era băut. 

Pe acelaşi subiect

Reporter: V-aţi întâlnit cu el astăzi?

Prieten: La 2 şi 10, da, şi nu era beat. Deci nu era beat. La 3 a venit el. În 50 de minute se îmbăta aşa rău? Nu era beat. Era cu bicicleta acolo la chiar la stadion lângă cabină. 

Mai mult de-atât, cunoscuţii spun că tânărul nu avea vreun motiv să își pună capăt zilelor.

Prieten: Avea vreun motiv să se arunce el? Nu cred. Nu ştiu...Probabil familiale, poate noi nu le ştim...familia lui..părinţii. 

Procurorii criminaliști încearcă acum să rezolve misterul. Iau în calcul şi varianta unei crime, de vreme ce martorii contrazic declaraţiile rudelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Mister la Maxenu, în Buzău, după ce un tânăr a fost găsit mort în fântână. Anchetatorii iau în calcul și varianta crimei