Antena Meniu Search
x

"Cel mai bun şef din lume". Oferă 10.000 de dolari şi două bilete clasa întâi oriunde în lume celor 500 de angajaţi

Sara Blakely, fondatoarea Spanx, poate fi considerată cea mai bună şefă din lume. Şi asta pentru că şi-a surprins cei 500 de angajaţi cu două bilete clasa întâi pentru orice destinaţie din lume, dar şi 10.000 de dolari.

de Monica Palade

la 25.10.2021, 18:38

"Cel mai bun şef din lume". Oferă 10.000 de dolari şi două bilete clasa întâi oriunde în lume celor 500 de angajaţi - Captura video youtube

Fondatoarea fabricii de lenjerie intime Spanx a devenit miliardară săptămâna aceasta, după ce a încheiat un acord de vânzare a pachetului majoritar al întreprinderii sale către Blackstone.

Plecând de la nimic, cu doar 5.000 de dolari în buzunar în 2000, femeia de afaceri din Atlanta, a ţinut să fie recunoscătoare colaboratorilor săi care au contribuit la ascensiunea sa şi le-a făcut un cadou de neuitat.

Cel mai bun şef din lume

Într-un videoclip care a devenit viral pe rețelele de socializare, Blakely poate fi văzută învârtind un glob la o petrecere care sărbătorește evenimentul. În timp ce învârte obiectul, ea poate fi auzită spunând „de ce învârt un glob?”

Pe acelaşi subiect

„Învârt un glob pentru că, pentru a sărbători acest moment, am cumpărat fiecăruia dintre voi două bilete la prima clasă către oriunde în lume”, spune ea. În timp ce personalul a izbucnit în lacrimi, ea a continuat: „Știi, dacă vrei o excursie, s-ar putea să vrei să ieși la o cină foarte frumoasă, s-ar putea să vrei să ieși la un hotel foarte frumos, așa că fiecare primește 10.000 de dolari.”

Blakely a recunoscut, de asemenea, luptele cu care se confruntă femeile pentru a-i determina pe investitori să-și finanțeze ideile, susținând că, deși 50% dintre antreprenori sunt femei, doar 2,3% primesc finanțare de la firmele de investiții. Adresându-se sălii, ea a spus: „Acesta este un moment foarte mare pentru fiecare dintre voi și vreau, de asemenea, să ofer un toast femeilor care au fost înaintea mea și tuturor femeilor din lume care nu au avut această oportunitate”. Angajaţii au fost luaţi prin surprindere, însă nu şi-au putut ascunde bucuria.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » "Cel mai bun şef din lume". Oferă 10.000 de dolari şi două bilete clasa întâi oriunde în lume celor 500 de angajaţi