Antena Meniu Search
x

Cel puțin un mort și alți opt răniți, în urma unui atac armat, în Florida. Trei suspecți au fost reținuți

Cel puțin o persoană a murit și alte opt au fost rănite într-un atac armat în Tallahassee, Florida, sâmbătă, 29 octombrie. Ofițerii care au auzit împușcături au găsit un bărbat în fața magazinului de băuturi alcoolice care a muri la fața locului, din cauza rănilor grave.

de Redactia Observator

la 31.10.2022, 13:04

Trei suspecți au fost reținuți
Cel puțin un mort și alți opt răniți, în urma unui atac armat, în Florida - Profimedia

Mai multe persoane au început să tragă cu arma în Half-Time Liquors și Los Compadres de pe strada West Pensacola chiar înainte de miezul nopții, a declarat Departamentul de Poliție din Tallahassee într-un comunicat de presă, potrivit CNN.

Trei suspecți au fost arestați în urma atacului

Ofițerii care au auzit împușcăturile și au ajuns la fața locului au găsit un bărbat în fața magazinului de băuturi alcoolice, care a murit la fața locului din cauza rănilor grave, a declarat șeful poliției din Tallahassee, Lawrence Revell, într-o conferință de presă duminică dimineață, 30 decembrie.

Poliția a observat un bărbat înarmat trăgând într-o mulțime de oameni. Doi ofițeri l-au urmărit și i-au cerut să arunce arma, însă acesta a refuzat să se supună ordinelor. Bărbatul a fost apoi împușcat de poliție pentru a opri alte amenințări și pentru a preveni rănirea altor persoane din mulțime, se arată în comunicat. Atacatorul a fost rănit, însă viața nu i-a fost pusă în pericol. A fost arestat ulterior. 

Alte opt persoane au rănite, unele grav, altele au suferit răni minore, a spus poliția. Vârstele și identitățile victimelor nu au fost dezvăluite. Trei suspecți sunt în arest, a spus un ofical în timpul conferinței de presă, adăugând că nu au fost excluse alte arestări, iar incidentul rămâne în curs de investigare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Cel puțin un mort și alți opt răniți, în urma unui atac armat, în Florida. Trei suspecți au fost reținuți