Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cerere în căsătorie la urgenţe. O femeie a fost cerută de soţie în spital, după ce propunerea iniţială a fost întreruptă de atacul unui bizon în SUA

Un bărbat din SUA a planificat în detaliu ziua cererii în căsătorie. Dar planurile i-au fost date peste cap, după ce în momentul în care intenţiona să îşi ceară de soţie iubita, au fost atacaţi de doi bizoni într-un parc naţional. Femeia a ajuns pe patul de spital, unde i-a oferit răspicat răspunsul, „Da!”.

de Aura Trif

la 21.07.2023, 14:34

O femeie din Phoenix, Arizona, s-a logodit de curând în spital, după ce planurile iniţiale de cerere în căsătorie ale logodnicului ei au fost zădărnicite de un bizon, relatează Agerpres.

Timp de aproximativ un an, Amber Harris, în vârstă de 47 de ani, s-a pregătit să viziteze Parcul Naţional Yellowstone împreună cu fiica sa Rylee Eckblad şi cu iubitul ei, Chris Whitehill. Bărbatul plănuia să o ceară în căsătorie pe un pod din cel mai mare parc naţional din Statele Unite.

Femeia a fost rănită grav în timpul atacului 

Planurile au luat o întorsătură nefericită luni, când cuplul a întâlnit doi bizoni. Harris a relatat că unul dintre bizoni se afla la aproximativ 50 de metri distanţă. Animalul s-a rostogolit pe pământ „ca un câine" înainte de a se ridica şi a început să alerge spre Harris.Serviciul Parcurilor Naţionale (NPS) a declarat într-un comunicat de presă că bizonul a atacat-o pe Harris, care a suferit „răni semnificative la piep şi abdomen".

Pe acelaşi subiect

Harris a scris pe Facebook că a suferit şapte fracturi ale coloanei vertebrale, „plămâni perforaţi" şi „vânătăi peste tot": „Slavă Domnului, toate organele vitale arată bine", a scris ea.

De pe patul de spital, femeia a oferit răspunsul mult aşteptat

Femeia a fost transportată cu elicopterul la un spital din Idaho, unde, în aceeaşi seară, Whitehill a îngenuncheat lângă pat şi i-a cerut să îi fie soţie. „Fără nicio ezitare, am spus da!", a scris ea.Cuplul a lansat un campanie pentru a strânge bani pentru a acoperi facturile medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Cerere în căsătorie la urgenţe. O femeie a fost cerută de soţie în spital, după ce propunerea iniţială a fost întreruptă de atacul unui bizon în SUA