Antena Meniu Search
x

Chinurile de nedescris prin care a trecut o tânără: iubitul ei a bătut-o şi a înjunghiat-o. Bărbatul a vrut să-l sune pe tatăl fetei pentru a asista la tortură

Un bărbat a încercat să-l sune pe tatăl iubitel sale pe FaceTime, pentru a-l face pe acesta să privească în timp ce fiica sa era torturată, bătută și arsă de către bărbat.

de Redactia Observator

la 30.09.2022, 21:25

Bărbatul a recunoscut că a sechestrat-o, provocând vătămare corporală gravă
Chinurile de nedescris prin care a trecut o tânără: iubitul ei a bătut-o şi a înjunghiat-o - Merseyside Police

Lewis Dunn și-a ars iubita cu țigări, a înjunghiat-o și a amenințat că îi va tăia degetele de la picioare într-un coșmar care s-a încheiat doar când aceasta a reușit să fugă din casă și să se ascundă de bărbat, relatează Mirror.

Lewis a mers la casa în care iubita sa de 21 de ani locuia cu părinții ei și a spart geamul de la casă, precum și pe cele ale unor mașini. Acesta și-a dus iubita la un apartament de pe Hartington Road din Toxteth, unde a rămas până a doua zi. Însă, iubitul ei a refuzat să o lase să iasă din casă după ce a consumat un „cocktail de cocaină și alcool” și a supus-o unei o tortură îngrozitoare.

Femeia a fost supusă unor chinuri groaznice

Bărbatul a ars-o cu țigara e față, a tăiat-o cu un cuțit, a înjunghiat-o în umăr cu o șurubelniță, a lovit-o în mod repetat și a amenințat că îi va tăia degetele de la picioare. La un moment dat, tânărul de 27 de ani a încercat să-l sune pe FaceTime pe tatăl iubitei sale, deoarece „voia ca acesta să vadă” rănile pe care le provoca fiicei sale. Tatăl fetei nu a răspuns. În jurul orei 12:45, ea a reușit să evadeze. 

Ea a mers la Spitalul Aintree mai târziu în acea după-amiază, după ce a suferit 23 de răni separate. Acestea au inclus maxilarul rupt în două locuri, leziuni la inimă și arsuri de țigară la buze, tâmpla dreaptă și în spatele urechii stângi, precum și o fractură la osul degetului. 

El are șapte condamnări anterioare pentru nouă infracțiuni, inclusiv două pentru incidente domestice și anume o agresiune în 2014 și a fost închis pentru 25 de luni în 2017 pentru agresiune, agresiune cu vătămare corporală reală și vătămare penală împotriva unei foste partenere. Bărbatul a recunoscut că a sechestrat-o, provocând vătămare corporală gravă fără și trei capete de acuzare pentru daune penale și a fost condamnat la șase ani și opt luni. El va ispăși două treimi din această pedeapsă înainte de a fi eligibil pentru eliberare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Mapamond » Chinurile de nedescris prin care a trecut o tânără: iubitul ei a bătut-o şi a înjunghiat-o. Bărbatul a vrut să-l sune pe tatăl fetei pentru a asista la tortură